Beşiktaş'ta Fernando Santos depremi! Türkiye macerası resmen sona eriyor...

Fernando Santos dönemi sona erdi. Beşiktaş'ta beklentileri karşılayamayan Portekizli hoca için flaş bir karar alındı. İşte Beşiktaş'ın Fernando Santos kararı...

Süper Lig'de kabus gibi bir sezon geçiren Beşiktaş'ta kötü gidişe Fernando Santos da çare olamadı. Siyah beyazlıların başında Süper Lig'de 12 maça çıkan Portekizli teknik adam, yalnızca 4 galibiyet alabildi. Camia içerisinde eleştiri oklarının hedefi haline gelen Fernando Santos ile yolların ayrılması kararı alındı.

BEŞİKTAŞ FERNANDO SANTOS İLE YOLLARINI AYIRIYOR

Milli ara dönüşü sonrası son olarak Başakşehir ile berabere kalan Beşiktaş'ta Fernando Santos topun ağzına geldi. Gelen bilgilere göre yönetim, yeni sezona yeni bir teknik direktörle başlamak adına çalışmalara başladı. Özellikle oynattığı oyun ile çok fazla tepki çeken Fernando Santos ile sezon biter bitmez yolların ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Öte yandan deneyimli hocanın tek şansı, Ziraat Türkiye Kupası olarak görülüyor. Eyüpspor, Antalyaspor ve Konyaspor'u eleyen Beşiktaş, yarı finalde Ankaragücü'nün rakibi olmuştu. Santos'un kupada göstereceği performans, merakla bekleniyor.

YERİNE 2 ADAY VAR

Beşiktaş cephesi, Fernando Santos'un yerine iki ismi gündemine aldı. Beşiktaş, Almanya Bundesliga ekibi Wolfsburg'u çalıştıran Hırvat teknik adam Niko Kovac için harekete geçti. Kovac'ın alternatifi olarak ise sezon sonunda Borussia Dortmund'dan ayrılması beklenen Edin Terzic olarak görülüyor.

2023-24 sezonunun sona ermesinin ardından Beşiktaş'ın yeni teknik direktörünü açıklaması bekleniyor.

www.aksam.com.tr