Beşiktaş'ta Cenk Tosun ve Salih Uçan krizi! İpler tamamen koptu

Beşiktaş'ta forma giyen milli oyuncu Salih Uçan için transferde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Siyah-beyazlılarla sözleşmesi sezon sonu bitecek olan Salih Uçan geleceği hakkında kararını verdi. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Beşiktaş ile sezona iyi bir giriş yapan Salih Uçan peşine birçok Avrupa ekibini takmayı başardı. Siyah-beyazlı kulüple sözleşmesinin bitimine sadece 8 ay kalan milli oyuncu geleceği hakkında kararını verdi. Salih Uçan önceliğini Beşiktaş'a vermesine rağmen maddi pürüzler nedeniyle yeni sözleşme hala imzalanamadı.

SALİH UÇAN, BEŞİKTAŞ'TA KALMAK İSTİYOR

Milli oyuncu, kariyerine Beşiktaş'ta devam etmek istediğini defalarca kez dile getirmişti. Salih'in bu söylemlerinden dolayı Beşiktaş'la sözleşme yenilenmesine kesin gözüyle bakılmasına rağmen maddi şartlarda hala anlaşma sağlanmış değil.

BEŞİKTAŞ 27 MİLYON ÖNERDİ, SALİH 45 MİLYON İSTİYOR

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin bizzat görüştüğü Salih Uçan'a yıllık 27 milyon TL önerildi. Milli oyuncu, bu teklifi yetersiz bularak Çebi'den 45 milyon TL istedi. Olumlu başlayan görüşmeden sonuç çıkmaması iki tarafın bir kez daha görüşmesine zemin hazırladı. Başkan Ahmet Nur Çebi, önümüzdeki günlerde milli oyuncuya nihai teklifini sunacak.

GALATASARAY'I REDDEDİP BEŞİKTAŞ'A GİTMİŞTİ

2021-22 sezonu başında Akdeniz ekibi Alanyaspor'dan Beşiktaş'a transfer olan Salih Uçan'a o dönem Galatasaray'da ciddi bir şekilde talip olmuştu. Milli oyuncu, Galatasaray'ın teklfini redderek Beşiktaş'a imza atmıştı.

BEŞİKTAŞ RAKAMLARI

Salih Uçan, Beşiktaş formasıyla tüm kulvarlarda 59 maça çıkarken 4 kez gol sevinci yaşadı. Milli oyuncu 11 kez de takım arkadaşlarına gol pası vermeyi başardı.

CENK TOSUN KRİZİ

Beşiktaş'ta sözleşmesinin bitimine 8 ay kalan bir diğer milli oyuncu Cenk Tosun içinde dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Başkan Ahmet Nur Çebi'nin senelik 1.1 milyon Euro'luk teklifini kabul etmeyen Cenk Tosun kendine kulüp aramaya başladığını yönetime bildirdi.

www.aksam.com.tr