Beşiktaş'ta Cenk Tosun krizi! Direkt bileti kesildi

Beşiktaş'ta Cenk Tosun krizi yaşanıyor. Siyah beyazlı yönetim, milli futbolcuyla sözleşme yenileme konusunda zemin oluşturamamıştı. Cenk Tosun'un yeni adresi için ise sürpriz bir gelişme yaşandı. İşte detaylar…

www.aksam.com.tr

Cenk Tosun, Beşiktaş'a Türk futbol tarihinin en büyük bonservis bedelini kazandırarak veda etmişti. Tecrübeli golcü 2022 yılında bonservisiyle birlikte yeniden siyah beyazlı formayı sırtına geçirdi. Sezon sonunda kontratı sona erecek olan Cenk Tosun ile yönetim arasında anlaşma zemini oluşmadı.

CENK TOSUN BEŞİKTAŞ'A VEDA EDİYOR

Cenk Tosun, Beşiktaş serüvenine veda etmeye hazırlanıyor. Yönetim, aylardır süren sözleşme yenileme görüşmelerinde olumlu bir aşama kaydedemedi. 32 yaşındaki futbolcunun istediği rakamlar ile siyah beyazlıların önerdiği tutar arasında ciddi bir fark bulunması, milli futbolcu ile yolların ayrılacağı gerçeğini beraberinde getirdi.

YENİ DURAĞI MLS

Yaz transfer döneminde serbest statüde olacak olan Cenk Tosun'a Süper Lig ekiplerinin yanı sıra yurt dışından da talipler olduğu aktarıldı. Birkaç MLS takımının milli futbolcunun durumunu yakından takip ettiği ve Beşiktaş ile sözleşme yenilememesi halinde oyuncuyla görüşmelere başlayacağı kaydedildi.

SEZON PERFORMANSI

Beşiktaş ile bu sezon 38 maçta 2139 dakika sahada kalan Cenk Tosun, istatistik kağıdını 10 gol ve 7 asist ile doldurdu.

www.aksam.com.tr