Beşiktaş'ta Cenk Tosun depremi! Büyük kriz çıktı

Beşiktaş'ta Cenk Tosun krizi yaşanıyor. Siyah beyazlılarla maaş konusunda anlaşmazlık yaşayan tecrübeli golcü için alınan karar belli oldu. Cenk Tosun gelişmesinin detayları haberimizde...

Beşiktaş'ta üçüncü dönemini geçiren Cenk Tosun, siyah beyazlı formayla sözleşmesinin son senesini yaşıyor. Bir süredir kulüple sözleşme yenileme görüşmelerini sürdüren tecrübeli golcü istediği maaş sonrası yönetimle ters düştü. Milli futbolcunun istediği rakamla siyah beyazlıların vereceği tutar arasındaki fark ise bir hayli fazla.

CENK TOSUN'DA MAAŞ KRİZİ

Beşiktaş'ta gelecek sezonun kadro planlaması sürerken iç transferde Cenk Tosun ile anlaşma zemini için harekete geçilmişti. 32 yaşındaki futbolcunun istediği maaş, siyah beyazlı yönetim tarafından kabul edilmedi. Milli futbolcu, yapılacak yeni sözleşmede 1,5 milyon euro isteyince görüşmeler askıya alındı. Cenk Tosun'un sezon sonunda Beşiktaş formasına veda etmesi bekleniyor.

SEZON SONUNA DOĞRU TEKRAR DEĞERLENDİRİLECEK

Beşiktaş'ın Cenk Tosun'un istediği rakamlara çıkmama konusunda kararlı olduğu belirtilirken, milli futbolcu cephesinden haber beklenecek. Siyah beyazlı yönetim, istediği rakamlara inildiği takdirde tecrübeli futbolcuyla sözleşme yenilemeye sıcak bakıyor.

SEZON RAKAMLARI

Cenk Tosun, bu sezon siyah beyazlı formayla 29 maçta 1524 dakika sahada kaldı. Milli futbolcu bu karşılaşmalarda yaptığı 8 gol ve 4 asist ile skora katkıda bulunmayı başardı.

www.aksam.com.tr