Beşiktaş'ta büyük Samet Aybaba depremi! Oyuncular kazan kaldırdı: Krize girdiler...

Beşiktaş Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba'nın açıklamalarının kulüpte sıcak gelişmeler yaşanıyor. Siyah-beyazlı ekipte, Samet Aybaba'nın sözleri büyük bir krize neden oldu. İşte detaylar...

Bu sezon Süper Lig ve UEFA Konferans Ligi'nde oldukça bir görüntü çizen Beşiktaş'ta göreve birçok teknik direktör geldi. Sezona Şenol Güneş ile başlayan Beşiktaş'ta son olarak Portekizli Fernando Santos göreve getirilmişti. Santos ile de yollar ayrılınca Beşiktaş Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba, oyuncuları sert bir dille eleştirmişti. Bu gelişmenin ardından siyah-beyazlılarda oyuncular ve Aybaba arasında bir görüşme gerçekleştirdi.

SAMET AYBABA, OYUNCULARI SUÇLAMIŞTI

Beşiktaş'ta Samet Aybaba, önceki gün kameraların karşısına geçmiş ve açıklamalarda bulunmuştu. Fanatik'te yer alan habere göre; Aybaba'nın açıklamalarının ardından oyuncular tecrübeli futbol adamıyla bir görüşme gerçekleştirerek, açıklamalarının doğru olmadığını ve bu tür konuşmaların medyada yeri olmaması gerektiğini dile getirerek bu açıklamalara itiraz etti.

NE DEMİŞTİ?

Samet Aybaba, Fernando Santos'un takımdan ayrılmasının ardından açıklamalarda bulunmuştu. Aybaba, oyuncularını 6'ncı kez teknik direktör değiştirdikleri için tebrik ettiğini ve işlerinin çok zor olduğunu, ellerinde çürümüş bir takım olduğunu dile getirerek sert bir açıklama yapmıştı.