Beşiktaş'ta Aboubakar krizi! Taraftar artık isyan etti

Süper Lig'de ezeli rakibi Fenerbahçe'ye 3-1 kaybeden Beşiktaş'ta Vincent Aboubakar ile iple koptu. Maç sonunda taraftarlar, yıldız futbolcuya büyük bir tepki gösterdi. Öte yandan Beşiktaş'ta Vincent Aboubakar krizi ortaya çıktı.

Süper Lig'in 15. haftası, nefes kesen bir derbiye sahne oldu. Tüpraş Stadyumu'nda Beşiktaş, sahasında Fenerbahçe'yi konuk etti. Siyah beyazlılar, mücadeleden 3-1 mağlup ayrıldı. Taraftarların hedefinde ise Vincent Aboubakar vardı.

VINCENT ABOUBAKAR MAÇA İLK 11'DE BAŞLAMADI

Beşiktaş'ın derbi 11'inde Vincent Aboubakar yer almadı. Teknik direktör Rıza Çalımbay, maç önünde yaptığı açıklamada, "Bir oyuncu oynamayabilir. Söyleyecek bir şey yok. Ufak bir problem olabilir" demişti. Vincent Aboubakar'ın ilk 11'de başlamamasının sakatlık sebebiyle olmadığı öğrenildi. Maçın 64. dakikasında Ante Rebic yerine oyuna dahil olan Kamerunlu forvet, sahada tel tel döküldü.

TARAFTARLAR İSYAN ETTİ!

Beşiktaş taraftarlarının bir bölümü yenilginin faturasını Vincent Aboubakar'a kesti. Bazı taraftarlar, aylardır onun performansının çok kötü olduğunu savunurken, bazıları ise devre arasında mutlaka bir forvet transfer edilmesi gerektiğini düşünüyor.

31 yaşındaki futbolcu, Süper Lig'de 2 aydır ne gol ne de asist üretebildi. Vincent Aboubakar, ligde son olarak 8 Ekim tarihinde İstanbulspor karşısında gol atmıştı.

www.aksam.com.tr