Grazer AK maçına damga vurdu! Beşiktaş'ın 17'lik yıldızı Mustafa Erhan Hekimoğlu kimdir, nerelidir?

Beşiktaş'ın 17 yaşındaki yıldız oyuncusu Mustafa Erhan Hekimoğlu, Slovenya kampında Grazer karşılaşmasında da 2 gol atıp, asist yaparak gündeme geldi. Beşiktaş, önceki gün A hazırlık maçında Grazer AK'yi 5-1 yenerken, maça damgasını vuran isim 17 yaşındaki Mustafa Erhan Hekimoğlu oldu.

Mustafa Erhan Hekimoğlu, önceki gün Beşiktaş'ın A hazırlık maçında Grazer AK'yi 5-1 öne geçirdi. Son oynanan Grazer AK karşılaşmasında Beşiktaş 5-1 kazanırken, 2 gol, 1 asistle kendini gösteren genç yıldız, 10 gün süren Slovenya kampının yıldızı oldu. Peki Mustafa Erhan Hekimoğlu kimdir? İşte Beşiktaş'ın yeni gözdesi hakkında merak edilenler...

Beşiktaş'ın genç ve başarılı futbolcusu Mustafa Erhan Hekimoğlu, Beşiktaş'ın önceki gün oynanan A hazırlık maçında Grazer AK'yi 5-1 yenmesinde büyük rol oynadı. İlk 11'de sahaya çıkan genç forvet, 3. dakikada 1-0 geriye düşen takımını, önce 10 ve 12'de attığı gollerle 2-1 öne geçirdi, ardından 20'de Rashica'ya asist yaparak skorun 3-1'e gelmesini sağladı. Peki Grazer AK maçına damga vuran Mustafa Erhan Hekimoğlu kimdir? İşte Mustafa Erhan Hekimoğlu'nun kariyeri ve hayatı...

MUSTAFA ERHAN HEKİMOĞLU KİMDİR?

Beşiktaş'ın genç yeteneği Mustafa Erhan Hekimoğlu, 22 Nisan 2007 tarihinde İstanbul Kâğıthane'de doğdu. Santrafor mevkiinde görev alan futbolcu Süper Lig ekiplerinden biri olan Beşiktaş'ta oynamaktadır.

Futbola 17 Şubat 2017 tarihinde Beşiktaş kulübünde başladı. Altyapının çeşitli kategorilerinde futbol oynadıktan sonra 7 Kasım 2022 tarihinde Beşiktaş ile profesyonel sözleşme imzaladı.

Mustafa Erhan Hekimoğlu ilk resmi maçına 14 Aralık 2023 tarihinde UEFA Avrupa Konferans Ligi D Grubunda oynanan ve Beşiktaş'ın 2-0 kazandığı Lugano-Beşiktaş maçının 61. dakikasında sakatlanarak oyundan çıkan Jackson Muleka'nın yerine girerek çıktı.

Son oynanan Grazer karşılaşmasında da 2 gol atıp, bir de asist yapan 17 yaşındaki futbolcu, 2 kez Türkiye U-15, 12 kez Türkiye U-16 ve 6 kez Türkiye U-17 millî takım forması olmak üzere toplam 20 kez forma giymiştir ve bu maçlarda 8 de gol atmıştır.

Trabzonspor transfer haberleri | Okay Yokuşlu kimdir, kaç yaşında?