Georges Kevin N'Koudou, Cristiano Ronaldo'nun tahtını salladı! Beşiktaş'ı bin pişman etti...

Georges Kevin N'Koudou, Beşiktaş sonrası imza attığı Suudi Arabistan ekibi Damac'ta harika performansıyla dikkat çekmeye devam ediyor. 29 yaşındaki futbolcui Cristiano Ronaldo ile yarış halinde. İşte Georges Kevin N'Koudou haberinin detayları...

Georges Kevin N'Koudou, 2019 yılında 4.5 milyon euro bedelle katıldığı Beşiktaş'ta beklenen performansı bir türlü gösterememişti. Sakatlıklar ve formsuzlukla geçen 4 yılda taraftarın ve yönetimin gözünden düşen 29 yaşındaki oyuncunun yeni durağı Suudi Arabistan Pro Ligi takımlarından Damac FC olmuştu.

ARABİSTAN'DA GEORGES KEVİN N'KOUDOU FIRTINASI

Georges Kevin N'Koudou, Suudi Arabistan Pro Ligi'ndeki ilk yılında adeta fırtına gibi esiyor. Takımının gol yükünü tek başına sırtlayan başarılı hücumcu, performansıyla ligin en dikkat çeken isimlerinden olmayı başardı. Kamerunlu futbolcu attığı gollerle birçok başarılı ismi arkasında bıraktı. N'koudou, gol krallığı yarışında Cristiano Ronaldo ve Alexander Mitrovic gibi yıldızlarla yarışıyor.

BEŞİKTAŞI PİŞMAN ETTİ

Beşiktaş, Georges Kevin N'Koudou'yu 4.5 milyon euro bedelle kadrosuna dahil etmişti. Siyah beyazlılar, oyuncunun sözleşmesinin bitmesi sebebiyle Damac FC'ye olan transferinden para kazanamadı. 29 yaşındaki yıldızın Arabistan'da gösterdiği performans ise kötü bir sezon geçiren Beşiktaş'ta pişmanlık yarattı.

SEZON RAKAMLARI

Bu sezon Damac FC formasıyla 21 maçta 1704 dakika sahada kalan Georges Kevin N'Koudou, skora 15 gol ve 4 asist ile katkıda bulundu.

aksam.com.tr