Beşiktaş Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta? Beşiktaş-Fenerbahçe derbi maçı hangi kanalda?

Beşiktaş Fenerbahçe derbisi için heyecan dorukta! Fenerbahçe, Süper Lig'de Beşiktaş ile oynadığı son 7 maçta galibiyet alamadı. Süper Lig'in 15. haftasında Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında oynanacak mücadelede tartışmalı hakem Atilla Karaoğlan düdük çalacak. Peki Beşiktaş Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta? Beşiktaş-Fenerbahçe derbisi (FB-BJK maçı) hangi kanalda yayınlanacak?

Süper Lig'in 15. haftasında Beşiktaş, Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek. Fenerbahçe 37 puanla birinci sırada yer alırken, Beşiktaş 26 puanla 3'üncü sırada bulunuyor. Tüpraş Stadyumu'nda oynanacak mücadeleyi hakem Atilla Karaoğlan yönetecek. Peki Beşiktaş Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta oynanacak? Beşiktaş-Fenerbahçe derbisi hangi kanalda? İşte FB-BJK maçının saati, kanalı ve diğer detaylar...

BEŞİKTAŞ FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Süper Lig'in 15. haftasında Beşiktaş ile Fenerbahçe, derbi mücadelesi verecek. Beşiktaş ve Fenerbahçe, Süper Lig'de 135. kez karşı karşıya gelecek.

Beşiktaş Fenerbahçe maçı 9 Aralık 2023 Cumartesi günü saat 19.00'da başlayacak. Tüpraş Stadyumu'nda oynanacak mücadeleyi hakem Atilla Karaoğlan yönetecek. Derbinin VAR hakemi ise Özgür Yankaya olacak.

BEŞİKTAŞ-FENERBAHÇE DERBİSİ (FB-BJK MAÇI) HANGİ KANALDA?

FB-BJK maçı BeIN Sports 1 kanalında canlı olarak yayınlanacak.

Ligde oynadığı 14 maçta 12 galibiyet, 1 beraberlik, 1 mağlubiyetle 37 puan toplayan Fenerbahçe, Adana Demir'i mağlup eden ve maç fazlasıyla liderliğe yükselen Galatasaray'ın ardından 2. sırada yer alıyor.

Ligde çıktığı 14 maçın 8'ini kazanan, 2'sinde berabere kalan ve 4'ünden mağlup ayrılan Beşiktaş, hanesine 26 puan yazdırdı. Siyah-beyazlı takım, haftaya averajla 3. sırada girdi.

Beşiktaş Fenerbahçe derbisinde sakatlıkları bulunan Rodrigo Becao ve Miha Zajc forma giyemeyecek.