Beklenen Arda Güler açıklaması geldi! Başkan duyurdu

Gençlerbirliği Asbaşkanı Mehmet Soylu, Sarı-Lacivertli ekiple Arda Güler transferi için anlaşmaya vardıklarını söyledi. Arda Güler'in yüzde 20 hakkı için Sarı-Lacivertliler 2.5 milyon euro ile anlaştı.

Gençlerbirliği Asbaşkanı Mehmet Soylu, Fenerbahçe'yle Arda Güler transferi için anlaşmaya vardıklarını söyledi.

ARDA GÜLER İÇİN ANLAŞTIK

Arda Güler'in durumu ile ilgili konuşan Soylu, "Arda Güler'in satışını konuştuk. Başkanlar düzeyinde konuşuldu, anlaşıldı, 2,5 milyon Euro'ya anlaştık. Altyapımızdan da 4 oyuncu verildi. Bunlara da 200 bin Euroluk bedel ve sonraki satışlardan pay biçildi" dedi.

"BUGÜN İTİBARİYLE BORÇLAR SIFIRLANIYOR"

Kulübün içinde bulunduğu durumu herkesin bildiğini ifade eden Gençlerbirliği Asbaşkanı Mehmet Soylu, "11 futbolcu dosyamız var. Bunların toplamı 3 milyon 681 bin Euro. Bu dosyalardan şu ana kadar resmi olarak 9 tanesi bitti. Kalan dosyalarımızı da cumaya kadar bitirmek zorundayız. Bitirmezsek ayın 23'ünde eksi 3 puan cezası, 2 dönem transfer yasağı cezası alacağız ve önümüzdeki sezon eksi 6 puanla başlayacağız. 2 dönem transfer yasağı demek seneye devre arasında bile transfer yapamamamız demek. Eksi 6 puan ve filiz lisans çıkartamıyorsun. 2 yıldır lisans çıkartamıyoruz çünkü. Buralarda ciddi tıkandık. Bu rakamlar da ciddi maliyetler." ifadelerini kullandı.