Beklenen açıklama geldi! Ozan Tufan transferi nihayet bitti

Championship ekiplerinden Hull City'de forma giyen yıldız oyuncu Ozan Tufan transferinde sürpriz gelişme yaşandı. Transfer döneminde adı Beşiktaş ile gündeme gelen Ozan Tufan, hakkında çıkan haberlerle ilgili açıklamada bulundu. İşte detaylar…

www.aksam.com.tr

Geçtiğimiz sezon Hull City'de başarılı bir sezon geçiren 28 yaşındaki orta saha oyuncusu Ozan Tufan'ın adı Beşiktaş ile anılmıştı. Başarılı oyuncu Ozan Tufan katıldığı bir programda yaptığı açıklama ile transfer haberlerine son noktayı koydu.

ŞENOL GÜNEŞ'TEN OZAN TUFAN AÇIKLAMASI

3 milyon bonservis bedeliyle Fenerbahçe'den Championship ekibi Hull City'e transfer olan Ozan Tufan için çarpıcı bir iddia gündeme gelmişti. Kara Kartal'ın Ozan Tufan'ı kadrosuna katmak istediği ve Şenol Güneş'in de oyuncuyu istediği ileri sürülmüştü. Başarılı oyuncu ile ilgili iddialara ilk önce Şenol Güneş'ten açıklama geldi. Tecrübeli teknik adam Ozan Tufan iddiaları için haberinin olmadığını belirtirken, "Ozan için bana gelen bir durum da yok. Şartları nedir, nasıl transfer edilir bilgim yok." dedi.

OZAN TUFAN KARARINI VERDİ

Katıldığı bir programda kariyer hedeflerini anlatan yıldız oyuncu Hull City'de oynamaktan mutlu olduğunu belirterek "Bu sene tek hedefimiz Play-Off veya ilk 2'den Premier Lig'e çıkmak" diyerek Beşiktaş iddialarına son noktayı koydu.

GEÇTİĞİMİZ SEZONKİ PERFORMANSI

Geçtiğimiz sezon Hull City formasıyla 44 resmi maça çıkan Ozan Tufan, bu karşılaşmaların 29'unda ilk 11'de yer aldı. Toplam 2532 dakika sahada kalan 28 yaşındaki orta saha oyuncusu, 8 golle skora etki etti.

www.aksam.com.tr