Beklenen haber geldi! Sonunda Uğurcan Çakır transferi resmen bitti

Uğurcan Çakır transferinde flaş bir gelişme yaşandı. Adı geçtiğimiz günlerde Galatasaray'ın da gündemine gelen ve Avrupa'dan talipleri bulunan Uğurcan Çakır'ın Trabzonspor'daki kaderi belli oldu. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Trabzonspor'un milli file bekçisi Uğurcan Çakır için transfer iddialarının ardı arkası kesilmezken sürpriz bir gelişme yaşandı. Bordo-mavililer, teknik direktör Nenad Bjelica'nın raporu doğrultusunda Uğurcan Çakır için kararını verdi.

UĞURCAN ÇAKIR İÇİN GALATASARAY İDDİALARI VARDI

Fernando Muslera'nın ilerleyen yaşı nedeniyle kaleci arayışına başlayan Galatasaray için gündeme milli kaleci Uğurcan Çakır'ın ismi geldi. Sarı-kırmızılıların Trabzonspor'un file bekçisini kadrosuna katmak istediği ileri sürüldü. Ancak transferde somut bir gelişme yaşanmadı.

AVRUPA'NIN RADARINDA

Uğurcan Çakır özellikle Avrupa takımlarının yakın takibinde. İtalya, İspanya ve Almanya'dan talipleri bulunan milli file bekçisi için şu ana kadar gelen teklifler yetersiz bulundu.

KARAR VERİLDİ! TRANSFER BİTTİ

Bordo-mavililerde teknik direktör Nenad Bjelica'nın raporu doğrultusunda karar verildi. Karadeniz temsilcisi, astronomik bir teklif gelmemesi halinde Uğurcan Çakır'ı kadrosunda tutacak.

GEÇTİĞİMİZ SEZONKİ PERFORMANSI

Geçtiğimiz sezon Trabzonspor formasıyla 44 resmi maça çıkan Uğurcan Çakır, bu karşılaşmaların 18'inde kalesini gole kapatırken 62 gole ise engel olamadı.