Bedava Jorginho sürprizi! Havalimanı dolup taşacak: Transferi erkenden duyurdular...

Jorginho transferinde sürpriz bir gelişme yaşandı. Premier Lig ekibi Arsenal ile sözleşmesi bitecek olan yıldız futbolcunun geleceği de netleşti. İşte Jorginho transferinin detayları...

FATİH BURAK YILDIRIM

Ara transfer döneminde Süper Lig devleri Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın da gündeminde olan Jorginho, Mikel Arteta'nın talebi üzerine Arsenal'da kalmıştı. Deneyimli İtalyan'ın geleceği ise hala belirsizliğini koruyor.

BEDAVA JORGINHO SÜRPRİZİ!

32 yaşındaki futbolcunun sözleşmesi sezon sonunda noktalanacak. Jorginho'nun kulüp taraflı 1 yıllık sözleşme uzatma opsiyonu da bulunuyor. Ancak Arsenal cephesinin bu opsiyonu kullanıp kullanmayacağı ise belirsizliğini koruyor. Konuya ilişkin Mikel Arteta, bir değerlendirmede bulundu. Arsenal menajeri, "Jorginho'nun sözleşmesi, daha çok yönetimin sorumluluğunda. Ancak onunla gerçekten mutluyum ve söyleyebileceğim tek şey bu" ifadelerini kullandı.

İNGİLİZLER RESMEN DUYURDU

İngiliz basını ise, Jorginho'nun geleceğine ilişkin önemli bir detay paylaştı. İddiaya göre Arsenal, gelecek yaz orta saha hattına önemli takviyeler yapacak. Bu sebeple Londra ekibi, Thomas Partey, Mohamed Elneny ve Jorginho'nun maaşlarından çıkmak istiyor. İtalyan orta sahanın gelecek yaz serbest kalması bekleniyor. Bu da Süper Lig devleri için önemli bir fırsat olabilir.

www.aksam.com.tr | Fatih Burak Yıldırım