Bayern Münih'te Sacha Boey depremi! İmzası kurumadan bileti kesildi...

Sacha Boey, Bayern Münih kariyerine beklenenden daha erken veda etmeye hazırlanıyor. Başarılı sağ bek, yeni sportif direktörün gelişiyle bileti kesilen ilk isim oldu. Sacha Boey'in bir sonraki adresi ise herkesi şaşırtacak. İşte detaylar...

Galatasaray'dan rekor bonservisle ayrılıp Bayern Münih'e imza atan Sacha Boey, daha imzası kurumadan takımdan ayrılıyor. Bayern Münih, yıldız sağ bek için çarpıcı bir karar aldı ve Ada ekipleri devreye girdi.

SACHA BOEY'UN BİLETİ KESİLDİ!

Galatasaray'dan 30 milyon euro bonservis bedeli ve 5 milyon euro bonus karşılığında ayrılan ve Bayern Münih'e imza atan Sacha Boey'un Almanya serüvevi kısa sürdü.

Alman basınında çıkan haberlere göre; Bayern Münih, bu sezon futbol dünyasına damga vuran Bayer Leverkusen'in sağ beki Jeremie Frimpong'u kadrosuna katmak istiyor. Alman devinin yeni sportif direktörü Max Eberl, yeni transfer Sacha Boey'u yetersiz buldu ve gelecek sezon Frimpong'un kadroya katılmasıyla sağ bekte oluşacak kalabalığı dağıtmak istiyor. Göze ilk çarpan isimse Sacha Boey oldu.

ADA EKİPLERİ DEVREDE!

Öte yandan haberde, İngiliz devleri Manchester United ve Arsenal'ın Fransız sağ bek için devreye girdiği aktarıldı.

ALMANYA KARNESİ

Yeni transfer Boey, yaşadığı sakatlık nedeniyle Bayern Münih forması ile yalnızca 2 maçta 109 dakika süre aldı.

aksam.com.tr