Bayern Münih'te Sacha Boey depremi! Bin pişman oldular

Sacha Boey, Bayern Münih formasıyla istikrarı yakalamakta zorlanıyor. Fransız sağ bek, üst üste yaşadığı sakatlıklarla Alman ekibindeki kredisini tüketti. Sacha Boey için Almanya macerası kısa sürebilir. İşte detaylar…

Sacha Boey, geçtiğimiz sezonun kış transfer döneminde Türk futbol tarihinin bonservis rekorunu kırarak 30 milyon euro karşılığında Alman devi Bayern Münih'e katılmıştı. İlk dönemde geçirdiği sakatlıklar nedeniyle forma giymekte zorlanan başarılı sağ bekin bu yıl ödenen ücretin hakkını vermesi bekleniyordu ancak Sacha Boey talihsiz sakatlıklarına bir yenisini daha ekledi.

SACHA BOEY SAKATLIKLARDAN KURTULAMIYOR

Bundesliga'daki son maçına 14 Eylül'de Holstein Kiel karşısında çıkan Sacha Boey takımının 6-1 galip geldiği maçta 64 dakika sahada kalmıştı. Bu karşılaşmanın ertesi günü geçirdiği menisküs sakatlığıyla sahalardan uzak kalan 23 yaşındaki sağ bek şimdiden 5 maç kaçırdı. Fransız futbolcunun dönüşünün ise kasım ayı ortalarını bulması bekleniyor.

Sacha Boey'in bu süre zarfında Bayern Münih'in ligde ve Avrupa'da oynaycağı 3-4 maçta daha görev alması beklenmiyor.

SABIR TAŞMAYA BAŞLADI

Bayern Münih, ciddi bir bonservis bedeli ödeyerek kadrosuna kattığı Sacha Boey'den faydalanamamanın sıkıntısını yaşıyor. Alman basını, Bavyera temsilcisinde teknik ekip, yönetim ve taraftarın gözünde başarılı sağ bekin kredisinin tükenmek üzere olduğuna değiniyor.

2 MAÇTA FORMA GİYDİ

Bu sezon Bayern Münih formasıyla 2 maçta 129 dakika görev alan Sacha Boey, 1 asist katkısı üretebildi.

www.aksam.com.tr