Bayern Münih'de Sacha Boey depremi! Faturası çok ağır oldu...

Ocak ayında Galatasaray'dan Bayern Münih'e transfer olan Sacha Boey için dikkat çeken gelişmeler yaşanıyor. Bavyera ekibine transfer olduktan kısa bir süre sakatlanan Fransız sağ bekin transfer süreci ortaya çıktı. İşte Sacha Boey haberinin detayları...

www.aksam.com.tr

Geçtiğimiz sezon ve bu sezonun devre arasına kadar Galatasaray'da fırtına gibi esen ve birçok Avrupa deviyle adı anılan Sacha Boey, ocak ayında Alman devi Bayern Münih'e transfer olmuştu. Şampiyonlar Ligi'nde grup aşamasında istatistiksel olarak en iyi sağ bek seçilen Boey'in Almanya kariyeri iyi başlamadı. Fransız oyuncunun transfer sürecindeki ayrıntılarda gün yüzüne çıktı.

SACHA BOEY, TUCHEL TARAFINDAN İSTENMEMİŞ

Bayern Münih'in büyük bir yatırım yaptığı Sacha Boey için yaşanan transfer süreci aydınlığa kavuştu. Fransız oyuncunun kısa sürede sakatlanmasının ardından kulüpte Boey'in için soru işaretleri yaşanırken, Alman basınında yer alan habere göre; Bayern Münih Teknik Direktörü Thomas Tuchel'in Sacha Boey yerine Newcastle United'dan Trippier'i istediği öğrenildi.

SAKATLIK YAŞADI

Bundesliga ekibi Bayern Münih'e büyük umutlarla transfer olan Sacha Boey, ayağının tozuyla sakatlık yaşadı. Alman ekibinin büyük umutlarla transfer ettiği Fransız oyuncu, antrenmanda talihsiz bir sakatlık yaşadı. Münih temsilcisi, Boey'in antrenman sırasında sol arka adalesinden sakatlık geçirdiğini ve birkaç hafta formasından uzak kalacağını açıkladı.

SÜPER LİG TARİHİNE GEÇMİŞTİ

Devre arasında Bayern'e transfer olan Sacha Boey, Süper Lig tarihinin en yüksek bonservis bedeliyle satılan oyuncu olmuştu. Alman ekibi, Galatasaray'a 30 milyon euro net bedele öderken taraflar arasında yapılan anlaşmada 5 milyon euro değerinde de başarı bonusu yer alıyor.

www.aksam.com.tr