Barcelona'da İlkay Gündoğan krizi! Direkt biletini kesti...

Barcelona'da İlkay Gündoğan için flaş bir gelişme yaşanıyor. Yeni teknik direktör için Hansi Flick'i düşünen Katalan ekibi, Alman çalıştırıcıdan gelen taleple şaşkına döndü. İlkay Gündoğan gelişmesinin detayları haberimizde...

Katalan devi Barcelona'da teknik direktör Xavi, sezon sonu takımdan ayrılacağını açıkladı. Kötü gidişatın ardından takıma yeni bir hava katmak isteyen yönetim, arayışlara başladı. Birçok teknik adamla görüşülürken, Hansi Flick'in İlkay Gündoğan isteği ise gündeme bomba gibi düştü.

"İLKAY GÜNDOĞAN GİDERSE GELİRİM"

Barcelona'nın teknik direktörlük için görüştüğü Alman teknik adam Hansi Flick, tek şartla gelmeyi kabul etti. Tecrübeli teknik adam, geldiği takdirde İlkay Gündoğan'ın takımdan ayrılmasını istiyor. Aktarılan habere göre Flick, İlkay Gündoğan kesinlikle güvenmiyor ve takımda istemiyor.

KRİZ DÜNYA KUPASINDA BAŞLADI!

2022 Dünya Kupası'nda Almanya'yı çalıştıran Hansi Flick, Müller ve Kimmich gibi isimleri devre dışı bırakarak kaptanlığı ve orta sahada görevi İlkay Gündoğan'a verdi. Almanya'nın turnuvadan erken elenmesi Hansi Flick'in kovulmasına ve İlkay Gündoğan ile krize yol açtı. Turnuvadan elenmenin tüm suçunu İlkay Gündoğan'a yükleyen Alman teknik adam, yıldız oyuncuyu Barcelona'da istemiyor.

www.aksam.com.tr