Bafetimbi Gomis resmen geri döndü! Sadece 1 maç bu kararı almaya yetti: Beklenen haber...

Galatasaray'da Bafetimbi Gomis'le ilgili kesin karar verildi. Bu sezon ligin ilk haftalarında attığı gollerle Galatasaray'a son derece kritik puanlar kazandıran Bafetimbi Gomis geri dönüyor. Süper Lig'de son oynanan Kayserispor maçına yedek kulübesinde başlayan deneyimli forvet, bu akşamki kupa maçında yeniden ilk 11'e dönüyor.

www.aksam.com.tr

Galatasaray'da Bafetimbi Gomis'le ilgili karar verildi. Son oynanan Kayserispor maçında kesik yiyen deneyimli golcü, bu akşamki maçta yeniden ilk 11'e dönüyor. Bafetimbi Gomis'in mücadelede nasıl bir performans sergileyeceği merak konusu.

BAFETİMBİ GOMİS YENİDEN 11'E! İLKİ YAŞAYACAK

Bafetimbi Gomis'i Kastamonuspor maçında ilk 11'de sahaya çıkacak. Ajansspor'un haberine göre Okan Buruk, Seferovic'i de Bafetimbi Gomis'in yanında kullanarak ilk kez çift forvet sistemini deneyecek.

KALE OKAN'A EMANET

Galatasaray'ın Kastamonuspor karşısına Okan, Dubois, Emin Bayram, Abdülkerim, Kazımcan, Berkan, Mata, Barış Alper, Kerem, Seferovic ve Gomis 11'iyle çıkması bekleniyor.

GALATASARAY, KASTAMONUSPOR MAÇINA HANGİ 11 İLE ÇIKMALI? TIKLA, KADRONU KUR

Peki sizce Galatasaray, Kastamonuspor maçına hangi kadroyla çıkmalı? BURAYA tıklayarak Galatasaray'ın ilk 11'ini oluşturabilir ve kurduğunuz kadroyu sosyal medya hesaplarınızdan paylaşabilirsiniz.