Badou Ndiaye'nin rekoru tarihe gömüldü! Galatasaray'da ayrılık: İnanılmaz rakam...

Galatasaray'da Badou Ndiaye'nin rekoru tarih oluyor. Sarı-Kırmızılıların 2017-18 sezonu başında 7,5 milyon euroya Osmanlıspor'dan transfer ettiği Badou Ndiaye, kısa sürede rekor bir ayrılık gerçekleştirmişti.

aksam.com.tr

Badou Ndiaye'nin Galatasaray'daki 5 yıllık rekoru tarihe gömülüyor. 2017-18 sezonunda Badou Ndiaye'yi 16 milyon euroya Stoke City'ye satan Galatasaray, kulüp tarihinin en yüksek bedelli transfer satışı olmuştu. Sarı-Kırmızılılarda bu rekor kırılmak üzere.

BADOU NDİAYE İLE TARİHİ BİR SATIŞ GERÇEKLEŞMİŞTİ

Galatasaray Badou Ndiaye'yi aynı sezonun devre arasında Stoke City'ye tam 16 milyon euroya satmıştı. Bu transfer Galatasaray tarihinin en yüksek bedelli satışı olarak tarihe geçmişti. Oyuncunun 5 yıllık rekoru kırılmak üzere.

Çağlar Söyüncü henüz ilk maçta İngiltere'de gündeme oturdu! Herkesin dilinde o var

GALATASARAY'DA REKOR AYRILIK AN MESELESİ

Galatasaray Badou Ndiaye ile kırdığı rekoru, Victor Nelsson ile tarihe gömüyor. Oyuncunun transferi için Sevilla ile bir süredir temasta olan Galatasaray, oyuncusunu rekor bedelle İspanyol ekibine göndermeye hazırlanıyor.

BU KEZ 18,5 MİLYON EURO İLE GELDİLER

Marcao'yu 12 milyon euroya Sevilla'ya gönderen Galatasaray, İspanyol ekibinin Danimarkalı stoperi için yaptığı 12 milyon euroluk teklifi geri çevirmişti. Sevilla, Nelsson için bu kez 18,5 milyon euro ile geldi.

SEVİLLA İLE ANLAŞMA SAĞLANDI

Galatasaray, sözleşmesinde 25 milyon euroya serbest kalır maddesi olan başarılı stoper için 20 milyon euro talep ediyordu. Sevilla'nın 18,5 milyon euroluk teklifi sonrası tarafların anlaşma sağladığı belirtiliyor.

Joshua King kararı kıyameti kopardı! Fenerbahçeliler bunu beklemiyordu

AYRILMAK İSTEDİĞİNİ YÖNETİME VE HOCASINA BİLDİRDİ

Okan Buruk ve yönetime ayrılmak istediğini açıklayan Victor Nelsson'un transferi söz konusu rakama gerçekleşirse oyuncu Galatasaray Kulübünün en yüksek bedelli transfer satışı olarak tarihe geçecek.

aksam.com.tr