Aziz Yıldırım'ın rüya transferi kâbusa dönüştü! 35 milyonluk akılalmaz rakam...

Aziz Yıldırım'ın Fenerbahçe'ye transfer etmek istediği Gabigol için Ali Koç da temasta bulunmuştu. Flamengo, Aziz Yıldırım'ın rüya transferi için istediği 35 milyon euroluk bonservis ile Fenerbahçe'yi şoka uğrattı. İşte ayrıntılar...

aksam.com.tr

Aziz Yıldırım'ın zamanında Fenerbahçe kadrosuna katmak istediği Gabiol ile ilgili kulübü Flamengo'dan dikkat çeken bir açıklama geldi. Jorge Jesus'un eski öğrencisi için Ali Koç yönetimin de harekete geçtiği iddia edilmişti.

AZİZ YILDIRIM'IN RÜYASI KÂBUSA DÖNDÜ

Fenerbahçe ile adı sık sık anılan Gabriel Barbosa için Flamengo'nun başkan yardımcısı Marco Braz açıklamalarda bulundu. Braz, Gabigol'a Fenerbahçe'nin herhangi bir ilgisi olmadığını belirtirken, Türk kulüplerinin Brezilya yıldızı alacak güçte olmadıklarını söyledi.

35 MİLYON EUROLUK DETAY

Marco Braz yaptığı açıklamada, "Gabigol'ü nasıl alacaklar? Şaka mı bu? Serbest kalma maddesi 35 milyon Euro olan bir oyuncuyu Türkler alamaz." ifadelerini kullandı.

FENERBAHÇE'YE GİTMEZ

Brezilya temsilcisinin yöneticisi açıklamalarının devamında, "Eminim Fenerbahçe bu ücreti ödese bile Gabriel oraya gitmez." dedi. Braz, Gabigol'ün ilk tercihinin İspanya ya da İngiltere olacağını ifadelerine ekledi.

GABIGOL'ÜN AVRUPA KARNESİ BAŞARIZ

Gabigol, daha önce Inter ve Benfica formalarıyla Avrupa macerasına atılmış, lâkin işler istediği gibi gitmemişti.

GABRIEL BARBOSA'NIN KARİYER İSTATİSTİKLERİ

26 yaşındaki golcü futbolcu 2019-2020 yılında Inter'den 17 milyon 500 bin euroya Flamengo'ya transfer olmuştu.

Başarılı isim, daha önce Inter, Santos ve Benfica'da da forma giydi. Gabigol, Flamengo formasıyla toplamda çıktığı 178 maçta 109 gol ve 31 asist yapma başarısı gösterdi.