Aziz Yıldırım'ın Fenerbahçe'ye önerdiği yıldız Galatasaray'a geliyor! Lig asıl şimdi başlıyor...

Aziz Yıldırım'ın Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a basın toplantısında önerdiği yıldız oyuncuyu Galatasaray kapıyor... Sarı lacivertli kulübün efsane başkanı Aziz Yıldırım'ın hayalini kurduğu dünyaca ünlü oyuncu için Cimbom görüşmelere başladı.

Sabah

Efsane Başkan Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'u transfer stratejisi sebebiyle eleştirmiş ve gerçekleştirdiği basın toplantısında bu sitemlerini aktarmıştı. Efsane başkan Aziz Yıldırım, Ali Koç'u Serdar Dursun transferi sebebiyle iğnelemiş ve "Git Roma'dan Dzeko'yu al. Böyle oyuncular al Fenerbahçe'ye" demişti. Aziz Yıldırım'ın Edin Dzeko hayali sonunda gerçeğe dönüşüyor. Ancak bunu gerçekleştiren ezeli rakip Galatasaray olmak üzere...

AZİZ YILDIRIM İSTEDİ, GALATASARAY KAPIYOR

Aziz Yıldırım'ın Fenerbahçe için istediği Edin Dzeko için Galatasaray'ın devreye girdiği bildirildi. İtalyan basınının haberine göre; sarı kırmızılıların, sezon sonunda Roma'dan Edin Dzeko ile anlaşabileceği öne sürüldü. Çizme basınında yer alan haberde, Galatasaray'ın Edin Dzeko'ya yapmayı planladığı teklifin ayrıntıları dahi yazıldı.

Haberde, Cimbom'un, Dzeko'ya 2 yıllık kontrat önerebileceği ifade edildi. Bununla beraber Dzeko'ya önerilecek kontratın, oldukça 'zengin içerikli ve dolu' olduğu ifade edildi.

Boşnak golcünün, geleceğine dair planları için de kritik detaylar ortaya çıktı. Dzeko'nun ilk etapta, Inter'de yoluna devam etmek istediği biliniyor. Inter de Dzeko ile yola devam etmek istiyor ancak yeni sözleşme şartları oyuncunun istediği gibi olmayacak.

İtalyan devi, Dzeko'ya 1+1 yıllık teklif yapmak istediğini açıkça dile getirdi. Şayet Galatasaray'dan yıllık 5 milyon euro bandında yıllık maaş teklifi gelirse, yıldız golcü Inter ile anlaşmayacak.