Aziz Yıldırım, Ali Koç'a ''Sana yakışmayan transfer'' demişti! Fenerbahçe'ye cazip teklif

Aziz Yıldırım'ın Ali Koç'u takıma kazandırdığı için eleştirdiği Serdar Dursun'a talip çıktı. Aziz Yıldırım ve Ali Koç arasında polemiğe dönüşen tecrübeli forvet için sürpriz bir takım devreye girdi. İşte ayrıntılar...

aksam.com.tr

Aziz Yıldırım'ın Ali Koç'a "sana onu almak yakışmaz" diye eleştirdiği golcü isim Serdar Dursun, bu sezon istediği şansı elde edemedi. Fenerbahçe'de yedek forvet konumuna düşen deneyimli golcüye Mircea Lucescu'nun takımı Dinamo Kiev talip oldu.

AZİZ YILDIRIM'LA ALİ KOÇ'U GEREN GOLCÜ LUCESCU'NUN HEDEFİNDE

Aksam.com.tr'nin Sport Analytic'ten aktardığı habere göre; Dinamo Kiev, Fenerbahçe'nin 30 yaşındaki golcüsü Serdar Dursun'u transfer etmek için harekete geçti.

Sarı-lacivertliler transferde kararı deneyimli golcüye bıraksa da Serdar Dursun'un Ukrayna ekibine transfer olmaya sıcak bakmadığı ifade edildi.

SERDAR DURSUN SAVAŞTAN DOLAYI SOĞUK

Aksam.com.tr'nin aktardığı haberin devamında; Dinamo Kiev'in bu transfer için ısrarcı olduğu, fakat milli oyuncunun Ukrayna-Rusya savaşı nedeniyle imza atmaya sıcak olmadığı belirtildi.

BİRÇOK TAKIMI REDDETTİ

Jorge Jesus'un oyun sistemine uymadığı için forma şansı bulmakta zorlana Serdar Dursun'a transfer dönemi içinde başta Westerlo olmak üzere birçok ekip transfer teklifinde bulunmuş, ancak 30 yaşındaki forvet bu ekiplerle anlaşma sağlayamamıştı.

AZİZ YILDIRIM ALİ KOÇ'A "SANA YAKIŞMAZ" DEMİŞTİ

Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım, geçen sene yaptığı basın toplantısında, Ali Koç'un transferlerine tepki göstermiş ve "Bak Ali Koç, sen Koç'luğunu bil. Sen Rahmi Koç'un torunusun. Sana Darmstadt'tan gidip de Serdar Dursun'u almak yakışmaz. Bundan sonra sahnedeyim. Ben de arkadaşlarım da. Bak sana söylüyorum. Real Madrid'de Ramos boşta, git Marcelo'yu al. Dzeko'yu al. Fenerbahçe'ye geçmişte kimler geldi bir bak. Alex, Anelka, Roberto Carlos... Anelka'yı Daum yedekte oturttu düşün nasıl işler yapmışız. Gidip Darmstadt'tan Serdar'ı alıyorsan bırak başkanlığı da başkası gelsin. Para yok diyorsan bırak kardeşim başkanlığı, parası olan gelir. Seni paran var diye seçti insanlar, para vermeyeceksen kimse seni seçmez." İfadelerini kullanmıştı.

Aşağıdaki görsele tıklayarak Serdar Dursun'un istatistiklerine detaylı olarak AKŞAM Canlı Skor ekranından ulaşabilirsiniz.