Aykut Kocaman'ı tahtından o etti! Fenerbahçe'de bir devrin sonu...

Aykut Kocaman'ın Fenerbahçe'deki tahtı yıkıldı. Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü İsmail Kartal yakaladığı başarılı grafikle, eski teknik direktörlerden Aykut Kocaman'ın rekorunu egale etti. İşte detaylar...

Fenerbahçe'de eski teknik direktör Aykut Kocaman'ın tahtı yıkıldı. İsmail Kartal, Aykut Kocaman'ın yakaladığı en uzun yenilmezlik serisini yakalayarak büyük bir başarıya imza attı.

FENERBAHÇE SEZONA GÜMBÜR GÜMBÜR BAŞLADI

Bu sezona yaptığı transferlerle gümbür gümbür başlayan Fenerbahçe, ligdeki ilk 3 maçından da galibiyetle ayrıldı. Teknik direktör İsmail Kartal yönetiminde başarılı bir grafik çizen sarı-lacivertliler istatistikleri ile dikkat çekiyor.

AYKUT KOCAMAN'IN TAHTI YIKILDI

İsmail Kartal, Fenerbahçe'deki başarılı grafiğiyle dikkat çekiyor. Sarı-lacivertlilerin başında çıktığı son 16 Süper Lig maçında yenilgi almayan İsmail Kartal, Aykut Kocaman'ın ardından Sarı-Lacivertlilerde en uzun seri yakalayan teknik direktör oldu.

İsmail Kartal 16 maçlık periyotta 13 galibiyet 3 beraberlik aldı. Aykut Kocaman ise Aralık 2010 ile Ekim 2011 tarihleri arasında Fenerbahçe ile 27 maçta mağlubiyet yüzü görmemişti.

İSMAİL KARTAL'IN BU SEZONKİ PERFORMANSI

Bu sezon hem Süper Lig hem de Konferans Ligi'nde Fenerbahçe'nin başında şu ana kadar 7 resmi maça çıkan İsmail Kartal, bu karşılaşmaların hepsinden galibiyetle ayrılmayı başardı.