Aykut Kocaman çılgınlığı! ''İnkar etmeye gerek yok'' dedi ve ateşi yaktı

A Milli Futbol Takımı teknik direktörlüğü için Aykut Kocaman ismi sosyal medyada gündem oldu. Stefan Kuntz eleştirilerin hedefi olurken onun yerine daha öncede milli takımda çalışmak istediğini ifade eden Aykut Kocaman'ın getirilmesi için kampanya başlatıldı.

aksam.com.tr

Stefan Kuntz'a gelen tepkiler sonrası milli takım için Aykut Kocaman adı ön plana çıktı. Daha önce kendisine yöneltilen milli takım sorusuna "Her Türk antrenör gibi görev almayı istiyorum" diyen Aykut Kocaman için sosyal medyada kampanya başlatıldı.

AYKUT KOCAMAN AYAKLANMASI

Lüksemburg beraberliği ve ardından Faroe Adaları yenilgisi sonrası A Milli Takımımızda Alman teknik direktör Stefan Kuntz eleştirilerin hedefi haline geldi.

Mücadelenin sona ermesinin ardından sosyal medyada Aykut Kocaman ismi gündeme oturdu. Taraftarlar ay-yıldızlıların başına Aykut Kocaman'ın getirilmesi için binlerce paylaşımda bulundu. Deneyimli teknik direktörün adı kısa sürede trend topic listesine girdi.

AYKUT KOCAMAN'IN TEKNİK DİREKTÖRLÜK KARİYERİ

Kariyerinde Fenerbahçe, Konyaspor, Başakşehir, Ankaraspor, Malatyaspor ve İstanbulspor'u çalıştıran Aykut Kocaman, Fenerbahçe ile 1 Süper Lig, 2 Türkiye Kupası zaferi tattı. Kocaman son kupa zaferini ise Konyaspor ile Türkiye Kupası'nda yaşadı.

Son çalıştırdığı kulüp olan Medipol Başakşehir ile 29 maça çıkan ve 2 Ekim 2021 günü görevinden ayrılan Aykut Kocaman, bu 29 maçı 1.14 puan ortalamasıyla tamamladı.

Aşağıdaki görsele tıklayarak Aykut Kocaman'ın teknik direktörlük kariyerine detaylı olarak AKŞAM Canlı Skor ekranından ulaşabilirsiniz.

aksam.com.tr