Attila Szalai'nin gözü bu haberdeydi! Fenerbahçe'den dikkat çeken transfer atağı

Fenerbahçe'de bu sezon Attila Szalai'ye çok yük düşmüş ve Macar stoper rotasyona girememişti. Savunma rotasyonunu genişletmek isteyen Fenerbahçe, Attila Szalai'yi rahatlatacak bir hamle yapmaya hazırlanıyor. Sarı-lacivertliler Fas'ın dikkat çeken ismi Jawad El Yamiq'i gündemine aladı.

Fenerbahçe Attila Szalai'yi rahatlatacak bir stoper transferine imza atabilir. Savunma rotasyonunu genişletmek isteyen sarı-lacivertliler scout ekibinden sürpriz bir öneri geldi. Samet Akaydın ile görüşmelerini sürdüren Sarı Kanarya'ta teknik ekip Fas'ın Dünya Kupası'ndaki dikkat çeken ismi Jawad El Yamiq'i önerdi.

ATTILA SZALAI'NİN ÜZERİNDEKİ YÜK AZALTILMAK İSTENİYOR

Fenerbahçe, 2021 yılının devre arasında Apollon Limassol'dan kimsenin henüz tanımadığı Attila Szalai'yi kadrosuna katmıştı. Genç savunmacı kısa sürede gösterdiği performans ile takıma kendini monte ettirmiş ve vazgeçilmezlerden olmuştu.

Bu sezon da neredeyse her maçta forma giyen genç savunmacı, son haftalarda oldukça yorulmuştu. Stoper ihtiyacını gidermek isteyen sarı-lacivertliler, Fas milli takımının 30 yaşındaki 1.93'lük stoperi Jawad El Yamiq'i gündemine aldı.

ROMAIN SAISS İLE DÜNYA KUPASI'NDA DUVAR ÖRDÜ

Fas Milli Takımı şu ana kadar Dünya Kupası'nda kalesinde sadece 1 gol gördü. Bu başarıda Jawad El Yamiq'in de payı oldukça büyük. Beşiktaşlı Romain Saiss ile adeta savunmaya duvar ören El Yamiq, İspanya'da Real Valladolid forması giyiyor.

Sarı-lacivertlilerin 30 yaşındaki stoperi markaja aldığı ve Jorge Jesus'un raporu doğrultusunda harekete geçebileceği belirtildi.