Attila Szalai yeniden Süper Lig'de! Sürpriz transfer resmen duyuruldu

Attila Szalai Süper Lig'e geri döndü. Fenerbahçe macerası sonrası Almanya'nın yolunu tutan Attila Szalai, Süper Lig devine imzayı atıyor. İşte bu transferin tüm detayları...

Süper Lig'de transfer hareketliliği sürüyor. Kulüpler, yaz transfer döneminin başlamasına kısa bir süre kala takıma yapılacak olan takviyelere yoğunlaştı. Gündemdeki futbolculardan birisi de Attila Szalai oldu. Fenerbahçe macerasının ardından Bundesliga ekiplerinden Hoffenheim'a transfer olan Macar savunmacı, burada beklentileri karşılayamadı. 26 yaşındaki futbolcu devre arasında Freiburg'a kiralanmıştı. Almanya'dan gelen bilgilere göre Hoffenheim cephesi, yaz transfer döneminde Attila Szalai içi gelecek olan teklifleri değerlendirme kararı aldı.

ATTILA SZALAI SÜPER LİG'E DÖNÜYOR!

Fenerbahçe'den Hoffenheim'a 12.3 milyon euro bonservisle transfer olan Attila Szalai, Almanya'da umduğunu bulamadı. Alman basını, özellikle hız eksiği nedeniyle yıldız oyuncunun buraya adapte olamadığına vurgu yaptı. Bundesliga'da bu sezon yalnızca 7 maça çıkabilen Szalai, beklenen performansı gösteremedi. Gelecek sezon savunma hattını değiştirmek isteyen Hoffenheim'ın Attila Szalai'ye gelecek olan teklifleri değerlendirme kararı alması üzerine, Süper Lig'in iki devi Galatasaray ve Beşiktaş harekete geçti. İki ekip de Szalai transferi için nabız yokladı.

YAZ AYLARINDA İSTANBUL'A GELECEK!

Gelen bilgilere göre iki ezeli rakip Beşiktaş ve Galatasaray, Attila Szalai'yi renklerine bağlamayı hedefliyor. Hoffenheim cephesiyle yapılan görüşmelerde ise masadaki rakamın yaklaşık 4 milyon euro dolaylarında olduğu ortaya çıktı. Hem ligi yanından tanıması hem de maliyetinin makul bir seviyede olması sebebiyle Attila Szalai, Süper Lig devlerinin iştahını kabartıyor. Kısa süre içerisinde iki ekipten birinin Macar stoperin transferinde mutlu sona ulaşması bekleniyor.

Fenerbahçe döneminde güncel piyasa değerini 15 milyon euro'ya kadar çıkaran Attila Szalai için şu sıralar 6 milyon euro'luk bir değer belirlenmiş durumda.

www.aksam.com.tr