Attila Szalai için açtı ağzını yumdu gözünü! ''Türkiye'de...''

Fenerbahçe'den, Bundesliga ekibi Hoffenheim'a transfer olan Atilla Szalai için milli takım hocası Marco Rossi açıklamalarda bulundu. Rossi, Atilla Szalai'nin Hoffenheim'a transfer olmasını doğru bulduğunu ve Türkiye Ligi'nin, Bundesliga'ya göre geride olduğunu söyledi.

www.aksam.com.tr

2020-2021 sezonunun devre arasında Fenerbahçe'ye transfer olan Attila Szalai geçtiğimiz günlerde Almanya Bundesliga ekibi Hoffenheim'a transfer olmuştu. Macaristan Milli Takım hocası Marco Rossi bu transferi değerlendirdi.

"ATTİLA SZALAİ İLERİ DOĞRU BİR ADIM ATTI"

Macaristan Teknik Direktörü Marco Rossi, Attila Szalai'nin, Hoffenheim'a transferinin doğru bir karar olduğunu ve kariyerinde ileri doğru bir adım attığını belirtti.

"ALMANYA'DA SIRADAN TAKIMLAR BİLE TÜRKİYE'DEN DAHA ÜSTÜN"

Tecrübeli çalıştırıcı Bundesliga takımlarını ve Süper Lig takımlarını kıyaslayarak "Bundesliga, Türkiye Süper Ligi'nden daha üstün bir lig. Bundesliga'da üst sıralarda yer almayan takımların bile antrenman kalitesi Türkiye'de ki takımlarının seviyesinden daha yüksek ve kaliteli'' dedi.

"ATTİLA SZALAİ'NİN BUNDESLİGA'DA GELİŞECEĞİNE EMİNİM"

Marco Rossi sözlerine "Bundesliga'daki tüm kulüplerin en iyi koçları var, bu yüzden Attila Szalai'nin Hoffenheim'da taktiksel olarak çok gelişeceğine eminim" sözlerini tamamladı.