Astronomik teklif! Fenerbahçe'de yer yerinden oynadı: Fred transferi açıklandı

Fenerbahçe'de Fred depremi! Bu sezon gösterdiği performansla taraftarların sevgilisi haline gelen Brezilyalı futbolcuya astronomik bir teklif geldi. İşte Fenerbahçe'de yaşanan Fred gelişmesi...

Süper Lig'de Galatasaray'ı deplasmanda 1-0 mağlup eden Fenerbahçe'de gözler son hafta maçlarına çevrildi. Sarı lacivertliler, İstanbulspor'u mağlup etmek ve ardından Galatasaray'ın Konyaspor karşısında kayıp yaşamasını bekleyecek. Öte yandan takımın son dönemdeki en önemli isimlerinden Fred cephesinde ise önemli bir transfer gelişmesi yaşandı. Sezon başında Manchester United'dan transfer edilen Brezilyalı orta saha için astronomik bir teklifin masada olduğu öğrenildi.

FRED İÇİN FENERBAHÇE'YE DEV TEKLİF!

Süper Lig'de 96 puan toplayan ve gelecek hafta İstanbulspor'u mağlup etmesi durumunda 99 puanla bir rekor kıracak olan Fenerbahçe'de şüphesiz sezonun en başarılı performanslarından birisi de Fred'e ait. Yaz aylarında yaklaşık 10 milyon euro bonservis bedeliyle sarı lacivertlilere imza atan Brezilyalı futbolcu için Suudi kulüpleri harekete geçmiş durumda. Son dönemde yıldız isimlerin yeni adresi olan Suudi Arabistan, Fenerbahçe'nin yıldızı Fred'i gözüne kestirdi. Gelen bilgilere göre başta Al Hilal olmak üzere birden fazla Suudi kulübü, Fenerbahçe'nin kapısını çaldı.

ASTRONOMİK RAKAM!

Fenerbahçe cephesi ise Fred'i kesin olarak bırakmak istemiyor. Yeni sezonda Rade Krunic'in yerine yapılacak bir transferle birlikte orta saha hattını tamamlamak isteyen Fenerbahçe, astronomik bir rakam olmadıkça Fred'in transferine izin vermeyecek. Suudi kulüplerinin ise yaklaşık 20 milyon euro bandında bir teklifle Fenerbahçe'yi ikna etmeyi planladığı da gelen bilgiler arasında.

Bu sezon çubuklu formayla tüm kulvarlarda 34 maça çıkan Fred, 3 gol ve 8 asistlik performans sergilemeyi başardı. Yıldız futbolcunun güncel piyasa değeri ise 19 milyon euro olarak belirtiliyor.

www.aksam.com.tr