Asrın transferini duyurdular! Robert Lewandowski ''Geliyorum'' dedi: Uçak sonunda iniyor...

Robert Lewandowski için transferde flaş bir gelişme yaşandı. Barcelona'dan ayrılmaya hazırlanan yıldız golcü Robert Lewandowski'nin yeni adresini İspanya basını duyurdu. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

2022'nin yazında transfer olduğu Barcelona'da umduğunu bulamayan Robert Lewandowski için yolun sonu gözüktü. Katalan devinden ayrılmaya hazırlanan Robert Lewandowski'nin yeni takımı belli oldu.

ROBERT LEWANDOWSKI, BARÇA'DAN AYRILIYOR

Uzun süre Bayern Münih forması giyen Robert Lewandowski, 2022'nin yazında 45 milyon euro bonservisle Barcelona'ya transfer olarak büyük ses getirdi. Ancak Polonyalı golcü için bu sezon Katalan ekibinde işler yolunda gitmiyor. Liderin 8 puan gerisinde kalan takımdan ayrılmak isteyen tecrübeli golcünün yeni adresi belli oldu.

YENİ ADRESİ BELLİ OLDU

İspanya basınında yer alan habere göre; Barcelona'dan ayrılmaya hazırlanan Robert Lewandowski, Suudi Arabistan'a yelken açacak. Katalan ekibi ise 45 milyon euroya kadrosuna kattığı yıldız golcünün transferinden en az 30 milyon euro bekliyor. Bu transferin devre arasında olmasa da en geç sezon sonu gerçekleşmesine kesin gözüyle bakılıyor.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Robert Lewandowski, bu sezon Barcelona formasıyla şu ana kadar 26 resmi maça çıktı ve bu karşılaşmaların 22'sinde ilk 11'de yer aldı. Toplam 1963 dakika sahada kalan 35 yaşındaki Polonyalı golcü, 12 gol ve 5 asistle skora etki etti.