Asıl duvarı şimdi görün! Kim Min-Jae ile Merih Demiral dünya devine...

Kim Min-Jae, Merih Demiral ile takım arkadaşı olabilir. Manchester United'ın Kim Min-Jae'nin ardından Merih Demiral'ın da peşine düştüğü iddia edildi. Habere göre Atalanta'nın milli stoper için kapıyı 50 milyon eurodan açacak.

Performansıyla dünya basınında manşetleri süsleyen Kim Min-Jae yeni sezonda 'Türk duvarı' Merih Demiral ile takım arkadaşı olabilir. Habere göre Manchester United, Kim Min-Jae'nin ardından şimdi de Merih Demiral için harekete geçti.

KIM MIN-JAE İLE MERİH DEMİRAL AYNI TAKIMA...

İngiliz devinin bu hamlesi Türk futbolseverleri de oldukça heyecanlandırdı. Transferlerin gerçekleşmesi durumunda Kim Min-Jae ile Merih Demiral'ın nasıl bir ikili olacağı şimdiden merak konusu oldu.

KIM MIN-JAE İLE MERİH DEMİRAL 100 MİLYON EURO

Kim Min-Jae'nin 2023 yazında geçerli olacak 50 milyon euroluk serbest kalma bedelini ödemek isteyen Manchester United, Fanatik'in haberine göre Merih Demiral için de Atalanta ile temaslara başladı. İtalyan ekibi 20 milyon euroya transfer ettiği milli stoperimiz için kapıyı 50 milyon eurodan açacak.

REAL MADRID DE TAKİPTE

Dolayısıyla Kim Min-Jae – Merih Demiral ikilisi Manchester United'a tam 100 milyon euroya mâl olabilir. 24 yaşındaki savunmacıya Kırmızı Şeytanların yanı sıra Real Madrid'in de talip olduğu belirtiliyor.

İKİSİ DE TAKIMIN VAZGEÇİLMEZİ

Merih Demiral bu sezon Atalanta formasıyla 1 maç dışında tüm müsabakalarda 90 dakika görev alırken 1 de gol attı. Kim Min-Jae de Serie A ve Şampiyonlar Ligi'nde toplam 17 maça çıktı ve 2 gollük katkı verdi.