Artem Dzyuba meğer bu yüzden ayrılmış! Yeni takımı bile belli oldu

Adana Demirspor'da Artem Dzyuba'nın sözleşmesi resmen feshedildi. Bir süredir kayıplara karışan Rus forvetin kontratının karşılıklı olarak sonlandırıldığı Adana Demirspor tarafından TFF'ye bildirildi. Öte yandan Artem Dzyuba'nın ayrılık sebebi ortaya çıkarken, deneyimli golcünün yeni adresi de belli oldu.

Adana Demirspor'un sezon başındaki flaş transferlerinden Artem Dzyuba'da beklenmedik bir gelişme yaşandı. Mavi Şimşekler, Rus forveti ile yollarını ayırdı. Adana Demirspor, Artem Dzyuba'nın sözleşmesinin karşılıklı feshedildiğini TFF'ye bildirirken oyuncuyla yolların ayrılma sebebi ortaya çıktı. Bu arada Dzyuba'nın yeni adresinin Venezia olacağı belirtildi.

ARTEM DZYUBA BEDELSİZ GELMİŞTİ

Süper Lig'in flaş takımlarından Adana Demirspor, sezon başında Zenit'le olan sözleşmesinin sona ermesinin ardından Artem Dzyuba'yı bedelsiz olarak kadrosuna katmıştı ancak tecrübeli yıldız ligin ilk 3 haftasında düzenli olarak forma giyerken, son 7 maçın 2'sinde kadroda yer almadı. 4 maçta da kadroda olup oynatılmayan Rus forvet, sadece 9. haftada oynanan Gaziantep FK maçında karşılaşmanın sonlarına doğru forma giymiş ve 6 dakikada mücadele etmişti.

Özellikle son 2 maçta kadroda yer almaması ve herhangi bir sakatlığının da bulunmaması üzerine Artem Dzyuba'nın son durumu merak konusu olmuştu.

ARTEM DZYUBA'NIN AYRILIK SEBEBİ BELLİ OLDU

Öte yandan Artem Dzyuba'nın Adana Demirspor'la yollarının ayrılmasının sebebi olarak Montella'nın oyun anlayışının oyuncuya uymaması ve parasal sorunların olduğu yönünde iddialar nedeniyle takımdan ayrılmak istediği öne sürüldü.

YENİ TAKIMI VENEZIA

Rus futbolcunun Adana Demirspor'dan sonra gidebileceği kulüp olarak İtalya Serie B ekibi Venezia gösterildi. Sport-Express'te yer alan haberde 34 yaşındaki golcünün Venezia'ya gitme durumunun olduğu ifade edildi. Henüz Rusya'dan herhangi bir teklifin olmadığı ama Venedik'e gideceği yönünde bilgilerin geldiği yazıldı. Ayrıca Venezia kulübünün yöneticisi Alexander Menta da ilgilerinin olduğunu ve takımın koşullarına uyması durumunda bu transferin gerçekleşebileceğini doğruladı.