Lionel Messi, Zlatan Ibrahimovic... Arsenal'de kaçan balık büyük oldu! 500 milyonluk kayıp

Zamanında Lionel Messi, Zlatan Ibrahimovic gibi isimleri elinden kaçıran Arsenal'in belki de futbol tarihinin seyrini değiştirebilecek kadrosunu sizler için sıraladık. İşte Arsenal'in Arsene Wenger döneminde transferini bitiremediği; Lionel Messi, Zalatan Ibrahimovic gibi yıldızların da yer aldığı o kadro...

aksam.com.tr

Arsenal'in Lionel Messi ve Zlatan Ibrahimovic gibi birçok ismi transfer etmek üzereyken elinden kaçırdığı ortaya çıktı. Arsene Wenger'in transferlerine çok yakınken kadrolarına katamadıklarını itiraf ettiği yıldızları Aksam.com.tr olarak sıraladık.

LIONEL MESSI VE ZLATAN IBRAHIMOVIC'Lİ 500 MİLYONLUK KADRO

Arsenal, Arsene Wenger döneminde uzun yıllar Premier Lig'e damga vurmuş ve kazandığı şampiyonlukların yanı sıra, kadrosuna kattığı ve dünya futboluna armağan ettiği yıldızlarla da dikkatleri üzerine çekmişti.

ARSENAL'DEN 500 MILYONLUK KADRO

Thierry Henry, William Gallas, Robin van Persie, Cesc Fabregas bu yıldızlar arasında en dikkat çeken isimlerinden olmayı başarmıştı.

Arsenal bu yıldızları elinden kaçırmış olmasaydı şu anda 500 milyon euroya yakın güncel piyasa değeri olan bir ilk 11'e sahip olacaktı.

Aksam.com.tr olarak Arsene Wenger'in elinden kaçırdığı AKŞAM Canlı Skor ekranından sıraladık. İşte o isimler:

Ben olsam 11'im şu olurdu" mu diyorsun. Hayalindeki ilk 11'i AKŞAM Canlı Skor ekranından oluşturup sosyal medya hesabından paylaşabilirsin.

Buraya tıklayıp ilk 11'ini oluşturabilirsin!