Arsen Zakharyan transferi için resmi açıklama geldi! Galatasaray'dan bir bomba daha

Galatasaray'ın transferi için mesai harcadığı Arsen Zakharyan için Dinamo Moskova kanadından resmi açıklama geldi. Rus ekibinin yöneticisi, Galatasaray'ın Arsen Zakharyan'ı istediğini resmen açıkladı. Sarı-Kırmızılıların yanı sıra 19 yaşındaki 10 numaraya Chelsea'nin de talip olduğu belirtildi.

Galatasaray, Arsen Zakharyan transferi için Dinamo Moskova ile görüşmelerini sürdürüyor. Cimbom 19 yaşındaki 10 numaranın bonservisini almak isterken, transferle ilgili Dinamo Moskova cephesinden resmi açıklama geldi. Rus ekibinin yöneticisi, Galatasaray'ın Arsen Zakharyan'ı istediğini itiraf etti.

ARSEN ZAKHARYAN YABANCI KONTENJANINA TAKILMAYACAK

Genç oyuncu 21 yaş altı kategorisinde olduğu için Galatasaray'ın boşta olan bir fazla yabancı hakkından kadroya dahil olacak. Eğer transfer gerçekleşirse Galatasaray'ın yabancı oyuncularından birisini kadrodan çıkarma zorunluluğu olmayacak.

DİNAMO MOSKOVA'DAN TRANSFER İTİRAFI GELDİ: GALATASARAY'DAN TEKLİF ALDIK

Dinamo Moskova Yöneticisi Dmitry Gafin, oyuncusu için açıklamada; "Arsen Zakharyan için Galatasaray ve Chelsea'den iyi birer teklif aldık. Kararımızı önümüzdeki günlerde vereceğiz. Arsen'in tercihi de bu süreçte önemli." dedi.

ARSEN ZAKHARYAN KİMDİR?

FK Dinamo Moskova takımında Orta Saha mevkinde forma giyen Arsen Zakharyan, 26 Mayıs 2003 tarihinde Samara, Rusya'da dünyaya gelmiştir.