Arda Turan pusuda! Bir kez daha doğruladı

Galatasaray'ın efsane futbolcularından Arda Turan, teknik direktörlük sorusuna cevap verdi. Teknik direktörlük yapmak istediğini yineleyen Arda Turan, doğru zamanı beklediğini dile getirdi.

Birkaç ay önce emekliliğini açıklayan Arda Turan, kariyerine dair çarpıcı açıklamalar yaptı. Galatasaray efsanesi, teknik direktörlük yapmak istediğini tekrarladı ve "Doğru yerde, doğru zamanda ve doğru şartlarda" ifadelerini kullandı.

ARDA TURAN'DAN TEKNİK DİREKTÖRLÜK CEVABI

Katıldığı organizasyonda konuşan Arda Turan, teknik direktörlükle ilgili gelen soruya cevap verdi. "Teknik direktör olacak mısınız?" sorusunu yanıtlayan Arda Turan, "Tabii ki teknik direktörlük yapmak istiyorum ama doğru yerde, doğru zamanda, doğru şartlarda. Acele etmiyorum. O yüzden daha sabırlı, daha sakin şekilde, bakalım nasip. Yurt dışındaki kulüplerin oturmuş bir yapıları var. Tabii ki orada maddi sıkıntılar daha az oluyor, basınla ilişkiler daha düzenli oluyor. Türkiye'deki basın ve kulübün yönetim şekline duygular karıştığı için bazı amatörlükler veya birbirine karşı daha toleranslı olma durumu profesyonellikten uzaklaştırıyor. O yüzden Avrupa'daki kaptanlar daha rahat oluyor" dedi.

"MESSİ'NİN ÇOK DAHA FARKLI OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM"

Arda Turan, Messi ve Ronaldo hakkındaki görüşlerini de aktararak, "Ben Messi ile de aynı takımda oynamadan öncede söylemiştim. Bir tanesi elinizde olduğu zaman oyunun tamamına hükmedebilirsiniz. Ama bir tanesiyle golleri, asistleri olabilir ama Messi'nin çok daha farklı olduğunu düşünüyorum" cümlelerine yer verdi.

"PİLOT OLMAK ÇOK İSTERDİM"

Eski milli futbolcu Turan, futbolcu olmasaydı hangi mesleği yapmak istediğine yönelik ise, "Babam THY'de yer hizmetlerinde çalışıyordu. Ben de havalimanına giderdim, uçaklara çok meraklıydım. Pilot olmak çok isterdim" diye konuştu.