Arda Turan ortalığı yıktı! Tüm Türkiye onu konuşuyor...

Arda Turan, Eyüpspor ile adından söz ettirmeye devam ediyor. Trendyol 1. Lig'de rakamları altüst eden ve performansıyla beğeni toplayan eflatun-sarılılarda Arda Turan, müthiş bir başarıya imza attı. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Trendyol 1. Lig'de Arda Turan rüzgarı esmeye devam ediyor. Teknik direktörlüğünü yaptığı Eyüpspor'da doludizgin yoluna devam eden genç çalıştırıcı Arda Turan, performansıyla rakamları altüst etti.

ARDA TURAN, 1. LİG'E FAZLA GELDİ

Bu sezon Trendyol 1. Lig'in flaş takımı Arda Turan'ın teknik direktörlüğünü yaptığı Eyüpspor oldu. Şu ana kadar ligde çıktığı 12 maçtan 10'unu kazanan Eyüpspor, sadece 2 yenilgi aldı. Başarılı çalıştırıcı Arda Turan, performansıyla ve oynattığı futbolla alkış topladı.

RAKAMLARI ALTÜST ETTİ

Arda Turan yönetimindeki Eyüpspor, ligde 12 maçtan 10'undan galibiyet aldı ve sadece 2 yenilgi alarak 30 puanla zirvede yer aldı. Eflatun-sarılılar, 12. hafta itibariyle en yakın rakibi olan Kocaelispor'a 4 puan fark attı.

MAÇ BAŞINA ORTALAMA PUANI GÖZ KAMAŞTIRDI

Daha çiçeği burnunda teknik direktör olan Arda Turan, bireysel rakamları ile göz kamaştırdı. 36 yaşındaki genç hoca, maç başına 2.50 puan ortalaması yakalamayı başardı. Turan'ın ekibi, 12 haftada 33 kez rakip ağları sarsarken kalesinde ise sadece 9 gol gördü.