Arda Güler'e büyük Mesut Özil sürprizi! İspanyollar duyurdu

Arda Güler sahalara geri dönmeye hazırlanırken sürpriz bir gelişme yaşandı. Bir dönem Real Madrid forması giyen Mesut Özil'in 18 yaşındaki yıldız Arda Güler'e söz verdiği belirtildi. İşte Özil'in verdiği söz...

Bu yaz Real Madrid'e transfer olan Arda Güler için sürpriz bir gelişme yaşandı. Mesut Özil'in Fenerbahçe'de birlikte forma giydiği 18 yaşındaki Arda Güler'e ilk maçını izlemeye geleceğine söz verdiği belirtildi.

ARDA GÜLER TRANSFERİ BÜYÜK SES GETİRDİ

Fenerbahçe'deki çıkışıyla tüm dikkatleri üzerine çeken, futbolseverlerin büyük beğenisini toplayan ve A Milli Takım kadrosunda da kendine yer edinen Arda Güler, bu yaz dünya devi Real Madrid'e transfer oldu. İspanyol ekibi milli yıldız için sarı-lacivertlilere 20 milyon euro ödedi. Güler'in transferi Avrupa'da büyük yankı uyandırdı.

SAKATLANMIŞTI, GERİ DÖNÜYOR

İspanyol ekibinde antrenmanlardaki başarılı performansıyla dikkat çeken Arda Güler geçirdiği sakatlık nedeniyle sahalardan bir süre uzak kaldı. Ameliyat olan ve bireysel çalışmalara başlayan Arda Güler sahalara geri dönmeye hazırlanıyor. İspanyol basınında yer alan habere göre; Genç yıldız 22 Eylül'de oynanacak Las Palmas maçında süre alabilecek.

MESUT ÖZİL'DEN SÜRPRİZ

Bir dönem Real Madrid'de forma giyen Mesut Özil'in Fenerbahçe'de birlikte forma giydiği Arda Güler'e Santiago Bernabeu'daki ilk maçını izlemeye söz verdiği öne sürüldü. Arda'nın, Real Madrid'in eski yıldızının karşılaşmasına geleceğini yakın çevresine söylediği de belirtildi.