Arda Güler kararı kıyameti kopardı! Fenerbahçeliler şaşkın: Nasıl olur!

Arda Güler'le ilgili Jorge Jesus'un verdiği karar Fenerbahçelileri memnun etmedi. Dinamo Kiev eşleşmesinde yedek soyunan Arda Güler'in, Slovacko maçında da ilk 11'de tercih edilmeyeceği ortaya çıktı. İşte Fenerbahçeli taraftarları rahatsız eden o kararın detayları…

aksam.com.tr

Fenerbahçe'nin göz bebeği Arda Güler, camianın bu sezon beklentisinin en yüksek olduğu isimler arasında yer alıyor. 2021-22'de sergilediği performansla dikkat çeken Arda Güler'le ilgili Jorge Jesus'un aldığı karar tartışma yarattı.

ARDA GÜLER KAMPIN EN İYİ İSİMLERİNDENDİ

Geride bıraktığımız sezon sonradan dahil olduğu maçlarda sunduklarıyla büyük heyecan uyandıran Arda Güler ile 17 Mart tarihinde 3 yıllık sözleşme imzalanmıştı. 1500 dakika oynama garantisi olan Arda Güler, hazırlık kampında da takımın en iyi isimleri arasında yer almıştı.

DİNAMO KİEV EŞLEŞMESİNDE SADECE 18 DAKİKA SAHADA KALDI

Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda Dinamo Kiev'le oynadığı maçlarda yedek soyunan Arda Güler, 0-0 biten ilk mücadelede 18 dakika süre almış, ikinci maçta ise oyuna alınmamıştı.

Merih Demiral'ın kaderini değiştirecek transfer teklifi! Takas yöntemiyle dünya devine gidiyor

JORGE JESUS'UN KARARI FENERBAHÇELİLERİ ÜZECEK

Fenerbahçeli taraftarlar yeni sezonda Arda Güler'i ilk 11'de görmek isterken Jorge Jesus'un da oyuncuyu yedek kulübesinde tercih etmesi tartışmaların fitilini ateşledi. Portekizli teknik adamın Dinamo Kiev eşleşmesinin ardından Slovacko karşılaşmasında da Arda Güler'i yedek soyunduracağı öğrenildi.

ARDA GÜLER'İN 2021-22 SEZONU KARNESİ

Jorge Jesus'un kararı Fenerbahçeli taraftarları memnun etmezken, Arda Güler'in Süper Lig maçında sahaya ilk 11'de çıkıp çıkmayacağı merak ediliyor. Geçtiğimiz sezon lig ve Avrupa'da toplam 16 maça çıkan Arda Güler, 3 gol 5 asistlik istatistik yakalamıştı.

aksam.com.tr