Arda Güler canlı yayında olduğunu unuttu! Öyle bir soru sordu ki... Anında viral oldu

Fenerbahçe'nin genç yıldızı Arda Güler, Dinamo Kiev maçındaki performansıyla olduğu kadar mücadele sonrası verdiği röportajla da olay oldu. Mücadeleyi 1 gol, 1 asistle tamamlayan Arda Güler'in mücadele sonrasındaki heyecanlı halleri dikkat çekti.

Arda Güler'in Dinamo Kiev-Fenerbahçe maçı sonrası verdiği röportaj öncesi yaşananlar gündeme oturdu. Yayında olduğunu fark etmeyen Arda Güler'in muhabire heyecanlı bir şekilde "Ne diyeceğiz, ne soracağız ağabey?" sözleri dikkat çekti. Muhabirin genç yıldızı sakinleştirme çabası da sosyal medyada bir anda viral oldu.

ARDA GÜLER CANLI YAYINDA OLDUĞUNU UNUTUNCA...

Arda Güler maç sonrası röportajında yayında olduğunu fark etmeyince ortaya izleyenleri güldüren görüntüler çıktı. Heyecanlı halleri dikkat çeken Arda Güler'in muhabire "Ne diyeceğiz, ne soracağız ağabey" dediği duyuldu.

"HERKES SENİ BEKLİYOR, HİÇ HEYECANLANMA"

Muhabirin Arda Güler'i "Herkes seni bekliyor. Hiç heyecanlanma" sözleriyle sakinleştirmeye çalışması da yüzleri gülümsetti.

ARDA GÜLER GECEYE DAMGA VURDU

Dinamo Kiev-Fenerbahçe maçının 23. dakikasında Sarı-Lacivertlileri öne geçiren Arda Güler, ilk yarının uzatma dakikalarında Arao'nun attığı golde de asisti yapan isim oldu. Genç futbolcu gecenin açık ara en çok konuşulan ismi oldu.