Andrea Pirlo krizi! Direkt biletini kestiler

Süper Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük'ü çalıştıran Andrea Pirlo ülkesi İtalya'da, aldığı başarısız sonuçlar sonrası gündem oldu. Andrea Pirlo'nun Türkiye'de başarısızlığı sonrası Çizme basını sert eleştirilerde bulundu. İşte ayrıntılar...

aksam.com.tr

Andrea Pirlo'nun Fatih Karagümrük performansı İtalyanların diline düştü. Çizme basını tecrübeli teknik direktörün Süper Lig'deki ilk 2 maçında 8 gol yiyip 0 çekmesini eleştirirken, Pirlo için "Hayal kırıklığı yarattı" yorumunda bulundu.

ANDREA PIRLO ŞAŞKINLIĞI

Aksam.com.tr'nin İtalya basınından aktardığı haberde; Andrea Pirlo'nun VavaCars Fatih Karagümrük'ün başında gösterdiği performans "Hayal kırıklığı" olarak nitelendirilirken İtalyan çalıştırıcının tercih ettiği diziliş de yetersiz görüldü.

Haberde, "İtalyanlar için sahada hayal kırıklığı yaratan bir performans, Pirlo'nun berabere kaldığı 4-2-3-1'de Biraschi sağda, Borini sağda. Son dakikalarda içeride de Ricci, sonuçla Beşiktaş lehine çoktan olgunlaştı. Fatih'in feci savunması, özellikle ev sahibi takımın set vuruşlarında." ifadelerine yer verildi.

ANDREA PIRLO OYUNCULARINI UYARMIŞTI

Andrea Pirlo Beşiktaş mağlubiyetinin ardından takımına seslenerek, "Aynı hataları yapmaya devam ediyoruz. Artık bu maçları kaybetmek için zamanımız yok, yol boyunca çok fazla puan kaybediyoruz. Önemli bir şeye heves etmek istiyorsak ayarlarımızı değiştirmeliyiz. Korkuyla oynarsanız her şey daha zor hale gelir, puan almamız gerekir." demişti.