Anderson Talisca transferi bitti! Resmen duyurdular...

Anderson Talisca geçtiğimiz günlerde eski takımı Beşiktaş'ın teknik direktörü Şenol Güneş'e geri dönmek istediğini söylemişti. Geleceği merak konusu olan Anderson Talisca'dan sürpriz bir haber geldi. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, geçtiğimiz günler Anderson Talisca hakkında sürpriz bir açıklamada bulunmuştu. Tecrübeli teknik adam Brezilyalı futbolcunun Beşiktaş'a geri dönmek istediğini ve maaşında indirime gitmeye hazır olduğunu aktarmıştı. Bu sözlerin ardından siyah beyazlı camiada Anderson Talisca heyecanı başladı. Ancak Brezilyalı futbolcu yaptığı açıklamayla takımında mutlu olduğunu duyurdu.

ANDERSON TALISCA TRANSFERİ BİTTİ

Brezilyalı futbolcu yaptığı açıklamada, Al-Nassr'da mutlu olduğunu belirterek, "Kontratımı 3 yıl yeniledim. Son zamanlarda çıkan yalan haberlerin aksine herhangi bir transfer görüşmesi yapmadım." dedi. Suudi Arabistan ekibinde yıllık 10 milyon euro + bonus kazanan Anderson Talisca'nın siyah beyazlılara bu ekonomik şartlarda gelmesinin mümkün olmadığı da öğrenildi.

TALISCA'NIN PERFORMANSI

Geçtiğimiz sezon Al-Nassr'da 21 gol 2 asistlik performans gösteren Anderson Talisca bu sezon 6 maça çıktı. 5 kez ilk 11'de görev alan oyuncu 1 gol 3 asistlik takımına katkı sağladı.

www.aksam.com.tr