Anastasios Bakasetas'tan herkese ters köşe! Süper Lig devi transferi bitirdi

Anastasios Bakasetas Süper Lig'e geri dönüyor. Daha önce Trabzonspor forması da giyen Yunan oyuncu, bu kez bir başka Süper Lig devinin hedefinde. İşte Anastasios Bakasetas transferinde yaşanan sıcak gelişme...

Süper Lig'de transfer hareketliliği tam gaz devam ediyor. Ligimizin dev ekipleri, yıldız futbolcular için girişimlerini sıklaştırdı. Gündeme birçok dünya yıldızı oyuncunun yanı sıra sürpriz bir isim de düştü. Daha önce ülkemizde Trabzonspor ve Alanyaspor formaları da giyen Anastasios Bakasetas, yeniden Türkiye'ye dönüyor. İşte yaşanan transfer gelişmesi...

ANASTASIOS BAKASETAS TRANSFERİ DUYURULDU!

Devre arası transfer döneminde Trabzonspor'dan ayrılarak ülkesi Yunanistan ekibi Panathinaikos'a transfer olan Anastasios Bakasetas, Türkiye'ye geri dönmek istiyor. Gelen bilgilere göre yıldız futbolcu, menajerine takımdan ayrılmak istediğini iletti. Bu gelişmenin ardından Bakasetas'ın menajeri, Süper Lig ekipleriyle temasa geçti.

31 yaşındaki Yunan futbolcunun yeni durağı ise belli oldu.

TRANSFERDE TERS KÖŞE

Transferin hızlı ekiplerinden Beşiktaş, Rafa Silva hamlesi sonrası Ciro Immobile'yi de renklerine bağlayarak Avrupa'da büyük ses getirdi. Teknik direktör Giovanni van Bronckhorst'un talebi üzerine hücum hattına bir takviye daha yapmak isteyen siyah beyazlı ekip, Anastasios Bakasetas'ı gözüne kestirdi.

Ve beklenen transfer açıklandı! Dünya yıldızı sonunda imzayı attı

Oyuncunun ligi de iyi tanıması sebebiyle Beşiktaş, bu transfere bir hayli önem veriyor. Yıldız futbolcu da Beşiktaş'ta forma giymeye sıcak bakıyor.

Kısa süre içerisinde Anastasios Bakasetas transferinde önemli gelişmelerin yaşanması bekleniyor.

Panathinaikos ile 20 maça çıkan Bakasetas, 7 gol ve 2 asistlik performans sergiledi.

www.aksam.com.tr