Alvaro Morata'yı resmen açıkladılar! Süper Lig'de yüzyılın transferi: Hayırlı uğurlu olsun...

İspanya La Liga'da Atletico Madrid forması giyen Alvaro Morata için çarpıcı bir transfer gelişmesi yaşandı. Kırmızı-beyazlı ekipten sezon sonunda ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Alvaro Morata, Süper Lig devine çok yaklaştı. İşte detaylar...

İspanyol futbolunun yetiştirdiği en büyük forvetler arasında gösterilen Alvaro Morata'nın uzun süredir sezon sonunda Atletico Madrid'den ayrılacağı konuşuluyordu. İsmi birçok dev takımla anılan golcü oyuncunun geleceği netlik kazanmaya başladı. Süper Lig'in dev ekibi İspanyol golcünün menajeri ile resmi bir görüşme gerçekleştirdi.

ALVARO MORATA İÇİN BEŞİKTAŞ DEVREDE

Trendyol Süper Lig ve UEFA Konferans Ligi'nde bu sezon hayal kırıklığı yaşayan Beşiktaş, önümüzdeki sezon için transfer çalışmalarına son sürat devam ediyor. Kartal, aradığı golcüyü İspanya'da buldu. Fotospor'da yer alan habere göre; Beşiktaş, Atletico Madrid'in golcü ismi Alvaro Morata için oyuncunun menajeri ile görüşmelere başladı. İki traraf arasında gerçekleştirilen görüşmenin son derece olumlu geçtiğini altı da çizildi.

ABOUBAKAR VE CENK TOSUN YERİNE GELECEK

Beşiktaş, sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Cenk Tosun ile yeni sözleşme uzatmama kararı almıştı. Siyah-beyazlı ekip, takımın bir diğer tecrübeli santrforu Vincent Aboubakar için de gelen teklifleri değerlendirmeye almıştı. Yönetimin, bu iki oyuncuyu aratmayacak kalitede olduğu için Alvaro Morata'yı transfer etmeyi çok istediği öğrenildi.

SEZON RAKAMLARI

Alvaro Morata, bu sezon Atletico Madrid formasıyla tüm kulvarlarda 47 resmi maçta 2948 dakika sahada kaldı. 32 yaşındaki yıldız oyuncu, bu mücadelelerde 21 gol ve 4 asist üreterek takımının gol yükünü sırtlamayı başardı.