Altay Bayındır'ın dünyası başına yıkıldı! Resmen kabus: Umduğu gibi olmadı...

Sezon başında İngiliz devi Manchester United'a transfer olan Altay Bayındır, kırmızılılarda yaşanan son gelişmenin ardından resmen şoka uğradı. Milli kaleci, Manchester yönetiminin tavrı karşısında büyük bir hayal kırıklığı yaşadı. İşte Altay Bayındır haberinin detayları...

www.aksam.com.tr

Fenerbahçe'den Manchester United'a transfer olan Altay Bayındır, Ada'da istediğini bulamadı. Büyük umutlarla Premier Lig'e transfer olan 25 yaşındaki eldiven adeta bin pişman oldu. Manchester'ın as kalecisi Andre Onana'nın formsuzluğuna rağmen forma şansı bulamayan genç kaleci son aldığı haberle resmen yıkıldı.

ALTAY BAYINDIR'A KÖTÜ HABER

Sezon başında İngiliz devi Manchester United'a transfer olan ancak henüz forma şansı bulamayan Altay Bayındır için işler iyi gitmiyor. Andre Onana'nın performansıyla çok tartışılmasına rağmen bir türlü Erik ten Hag'dan şans bulamayan Altay, Onana'nın Afrika Uluslar Kupası'na gidecek olmasından dolayı formayı sırtına geçirme hayalleri kuruyordu. Milli kalecinin hayalleri ManU yönetiminin son hareketinden sonra suya düştü. İngiliz basınında yer alan habere göre; Manchester, Onana'nın yokluğunda eski kalecisi David de Gea ile sezon sonuna kadar sözleşme imzalamayı düşünüyor.

SOSYAL MEDYADA DEFALARCA KEZ GÜNDEM OLDU

Manchester United taraftarları, Onana'nın yediği hatalı gollerden dolayı Kamerunlu kaleci yerine Altay Bayındır'a şans verilmesi yönünde binlerce paylaşım yapmıştı. Manchester United Teknik Direktörü Erik ten Hag, taraftarların tepkilerini ciddiye almayarak Onana'ya şans vermeye devam etmişti.

TAKIMDAN AYRILABİLİR

Ada basını, Altay Bayındır'ın Manchester United'ın David de Gea ile sözleşme imzalaması halinde milli kalecinin takımdan ayrılabileceğine haberin detaylarında yer verdi. Altay Bayındır'ın birçok talibi olduğu bilinirken, bir dönem adı Galatasaray ile de anılmıştı.

www.aksam.com.tr