Altay Bayındır'ı yıkan haber! Resmen duyurdular: Kimse bunu beklemiyordu...

Altay Bayındır, bu yaz Fenerbahçe'den transfer olduğu Manchester United'da şu ana kadar süre alamadı. Forma fırsatı kollayan milli kaleci Altay Bayındır'a kötü haber Andre Onana'dan geldi. İşte detaylar...

Bu yaz Fenerbahçe'den Manchester United'a transfer olan Altay Bayındır'a kötü haber geldi. İngiliz ekibinde forma şansı bulmak için fırsat kollayan Altay Bayındır'a kötü haber as kaleci Andre Onana'dan geldi.

ALTAY BAYINDIR BU YAZ TRANSFER OLDU

Premier Lig ekiplerinden Manchester United, bu yaz Fenerbahçe'de forma giyen Altay Bayındır'ı kadrosuna kattı. İngiliz ekibi, milli file bekçisi için sarı-lacivertlilere 5 milyon euro bonservis bedeli ödedi.

FORMA ŞANSI İÇİN FIRSAT KOLLUYORDU

Şu ana kadar Manchester United'da süre alamayan Altay Bayındır, antrenmanlardaki görüntüsüyle beğeni topladı. Ancak teknik direktör Erik ten Hag kalede Andre Onana'yı tercih etti. Kaleye geçmek için fırsat bekleyen milli kaleci, Onana'nın Afrika Uluslar Kupası'na gitmesini bekliyordu.

KÖTÜ HABERİ DUYURDULAR

ESPN'nin haberine göre; Manchester United'da kaleci Andre Onana, Afrika Uluslar Kupası'na gitmek konusunda isteksiz. Kamerunlu kaleci, İngiliz ekibinde formayı kaptırmamak için dev turnuvadan vazgeçme noktasına geldi.