Altay Bayındır şokta! Fenerbahçe'den 1 numara transfer

Bu sezon gösterdiği performansla eleştiri konusu olan Altay Bayındır'ın kredisi tükenmek üzere. Fenerbahçe transfer sezonunun açılmasıyla birlikte kaleci arayışlarına hız kesmeden devam ediyor. Fenerbahçe'de teknik direktör Jorge Jesus'un raporu doğrultusunda harekete geçen yönetim Altay Bayındır'ın yerine sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Inaki Pena'yı getirmeyi planlıyor. Detaylar haberimizde…

Transfer sezonunun açılmasıyla birlikte Fenerbahçe yönetimi gaza bastı. Jorge Jesus'un rapoları doğrultusunda ilerleyen Sarı-lacivertli heyet son günlerde görüşmelerini sıklaştırmaya başladı. Sezona kötü başlayan ve peş peşe yediği hatalı gollerden sonra ağır eleştiriler almasıyla birlikte son Galatasaray maçının ardından tribünle bağı iyice kopma noktasına gelen Altay Bayındır, için krediler tükenmek üzere.

ALTAY BAYINDIR GİDİYOR YERİNE FLAŞ İSİM

Fenerbahçe'de teknik direktör Jorge Jesus'un, taraftar protesto ettiği dönemde Altay Bayındır'a sahip çıkmasına rağmen yönetimden mutlaka deneyimli bir kaleci transferi talep ettiği öğrenildi. Bununla birlikte hızla arayışa geçen Ali Koç ve heyeti turnayı gözünden vurmak üzere. Bir dönem Galatasaray forması da giyen Inaki Pena Fenerbahçe ile görüşmeye sıcak baktı.

FENERBAHÇE INEKİ PENA'NIN PEŞİNDE

Barcelona forması giyen Inaki Pena istediği forma şansını bulamadığı için sözleşme yenilemeye sıcak bakmadı. Sezon sonu sözleşmesi bitecek yıldız oyuncu için önümüzdeki günlerde Fenerbahçe heyetinin İspanya'ya gidip ilk görüşmeyi yapması bekleniyor.

İSTATİSTİK

Bu sezon 210 dakika süre alan tecrübeli kaleci kalesinde sadece 5 gol gördü.