Altay Bayındır kendi ipini kendi kesti! Yönetim tüm planları yıktı, işte yeni kaleci

Fenerbahçe'de Altay Bayındır için yapılan planlar yıkılırken, yeniden transfer arayışları başladı. Kaleci transferini askıya alan sarı lacivertli yönetim, Altay Bayındır'ın kötü performansı sonrası son kararını verdi. Fenerbahçe'de kalenin bir numaralı adayı Keylor Navas.

Fanatik

Fenerbahçe'de Altay Bayındır'ın istikrarsız performansı sonrası yeniden hedef kaleci transferine çevrildi. Bu bölgeye yapılacak hamleyi askıya alan Fenerbahçe yönetimi, Altay Bayındır'ın kötü performansı sonrası yeniden önceliği kaleye verdi. Sarı lacivertli takım, PSG'nin file bekçisi Keylor Navas'ı kadroya katmaya çalışıyor.

ALTAY BAYINDIR KENDİ ETTİ KENDİ BULDU!

Ara transfer dönemi başladığında Jorge Jesus'un talebi, stoper, sol bek ve kaleye takviye yapılmasıydı. Portekizli hocanın önceliği ve en çok istediği isim olan Samet Akaydın, ilk günden imzayı attı. Ardından sol bek ve kaleci için arayışlar başladı. Ancak sonradan kaleye düşünülen takviye rafa kaldırıldı, yönetim tamamen sol beke odaklandı. Altay Bayındır'ın istikrarsız performansını sürdürmesi ve bir türlü form tutmaması, işleri değiştirdi.

Sarı-Lacivertliler, Keylor Navas ismini bir kez daha gündemine aldı. Fenerbahçe Yönetimi, tüm şartları zorlayacak. Kosta Rikalı eldiven, yedek beklediği PSG'den ayrılmak istiyor. Navas'a, Cristiano Ronaldo'nun takımı Al-Nassr talip olsa da bu kulübü geri çevirdi. Tecrübeli file bekçisi Avrupa'da kalmayı tercih ediyor.

Fransız ekibi de maaş bütçesinde yer açmak adına 36 yaşındaki kalecinin ayrılmasına engel olmayacak. Ancak Fenerbahçe'nin bu transfer için elini çabuk tutması gerek. Çünkü Premier Lig ekibi Nottingham da Keylor Navas'a ilgi gösteriyor. Diğer yandan bu takıma gitmesi halinde Navas, bu kez de Dean Henderson'ın arkasında yedek kalabilir. Bu nedenle Sarı-Lacivertliler tecrübeli kaleci konusunda ciddi şekilde istekli olursa, bir adım öne geçebilir.

Bu sezon PSG formasıyla 2 resmi maça çıkan Keylor Navas, bu 2 maçtan 1'inde kalesini gole kapatırken, toplamda 1 gol yedi.