Milli maç öncesi Altay Bayındır ayaklanması! Fenerbahçeliler karara isyan etti

Altay Bayındır'ın formalite maçında sahaya ilk 11'de çıkacak olması Fenerbahçeli taraftarları çıldırttı. Milli takımımızın bu akşam Faroe Adaları'na konuk olacağı maçta Kuntz'un Altay Bayındır'la ilgili verdiği karar Fenerbahçelileri memnun etmedi. Sarı-Lacivertlier bu tercihin çok geç alındığını düşünüyor.

Altay Bayındır bu akşam oynanacak milli maçta ilk 11'de sahaya çıkacak. Stefan Kuntz'un bu tercihi Fenerbahçeliler tarafından hoş karşılanmadı. Altay Bayındır'ın formalite maçında formayı Uğurcan Çakır'dan alması Fenerbahçe taraftarını memnun etmedi. Sarı-Lacivertlilerden Kuntz'a konuyla ilgili yoğun eleştiri geldi.

ALTAY BAYINDIR KARARINA FENERBAHÇELİLERDEN TEPKİ

Öte yandan Kuntz'un Altay Bayındır kararı Fenerbahçelileri çıldırttı. Sezona kötü bir giriş yapan ve son oynanan Lüksemburg maçında da yediği hatalı golle dikkat çeken Uğurcan Çakır'ın yerine görev alacak olan Altay Bayındır'la ilgili verilen kararın 'çok geç' olduğundan dem vuran Fenerbahçeliler, Kuntz'a tepki gösterdi.

FORMALİTE MAÇINDA TERCİH EDİLMESİ OLAY OLDU

Altay Bayındır'ın daha önceki maçlarda kaleyi devralması gerektiğini düşünen Fenerbahçe taraftarı, başarılı file bekçilerinin formalite maçında tercih edilmesine tepki gösterdi. Sosyal medyada konuyla ilgili paylaşımlar yapan Sarı-Lacivertliler, karardan duydukları memnuniyetsizliği dile getirdi.

BAMBAŞKA KADRO

Öte yandan Altay Bayındır'ın yanı sıra A Milli Futbol Takımımızın Faroe Adaları maçına bambaşka bir kadroyla çıkacağı öğrenildi. Ay-Yıldızlıların söz konusu karşılaşmaya; Altay, Onur, Cenk, Ravil, Rıdvan, Tolga, İsmail, İrfan Can, Yunus, Serdar Gürler, Umut Bozok ilk 11'iyle çıkması bekleniyor.