Almanya Türkiye maçı hangi kanalda? Almanya Türkiye milli maçı ne zaman, saat kaçta?

Türkiye milli maçı için hazırlıklar devam ederken, Almanya Türkiye maçının yayın saati ve kanalı mücadele öncesinde merak edilen konular arasında yer alıyor. A Milli Futbol Takımı, Almanya ile hazırlık maçında karşı karşıya gelecek. Milli Takım, Berlin Olimpiyat Stadyumu'nda oynanacak mücadelenin ardından eleme grubundaki bir diğer maç olan Galler karşısına çıkacak. Peki Almanya Türkiye milli maçı ne zaman, saat kaçta? Almanya Türkiye maçı hangi kanalda?

A Milli Futbol Takımı, EURO 2024 öncesinde hazırlık maçı kapsamında Almanya ile karşılaşacak. Önceki maçlarda başarılı skorlar elde eden milli takım, EURO 2024'e gitmeyi garantiledi. 2024 Avrupa Şampiyonası (EURO 2024) Eleme Grubu son maçı olan Galler'le 21 Kasım'da karşı karşıya gelecek olan A Milliler, Almanya maçında moral depolamak istiyor. Peki Almanya Türkiye milli maçı ne zaman, saat kaçta? Almanya Türkiye maçı hangi kanalda? İşte maçın detayları

TÜRKİYE MİLLİ MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Almanya-Türkiye maçı, 18 Kasım Cumartesi günü saat 22.45'te başlayacak.

ALMANYA TÜRKİYE MAÇI HANGİ KANALDA?

Almanya Türkiye maçı TRT 1'den canlı olarak yayınlanacak.

EURO 2024 Elemelerindeki maçlarda başarılı bir performans sergileyen milli takım, EURO 2024'e gitmeyi garantiledi.

A Milli Futbol Takım, Almanya ile oynadığı hazırlık maçının ardından Galler ile oynayacağı EURO 2024 Elemeleri D Grubu maçına çıkacak.

21 Kasım Salı günü oynanacak Galler-Türkiye maçı, TSİ 22.45'te başlayacak ve TRT 1'den canlı yayınlanacak.