Ali Koç'tan yeni yıl bombası! Süper Lig'de şampiyonluğu belirleyecek yıldız golcüyü getiriyor

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, bu sezon şampiyonluk için tüm imkanları seferber etmeye kararlı. Cumhuriyetin 100. yılında ipi göğüslemek isteyen Kanarya'da Başkan Ali Koç, tüm dengeleri değiştirecek bir transfere imza atmak istiyor. Fransız basınında yer alan habere göre Alexis Sanchez için görüşmeler başladı.

aksam.com.tr

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, taraftarları havalara uçuracak bir transfer için kolları sıvadı. Bu sezon uzun yıllardır süren şampiyonluk özlemini dindirmeye kararlı olan Fenerbahçe'de devre arası transfer döneminde önemli adımlar atılacak. Bunlardan biri de forvet pozisyonu. Sarı lacivertli takım Fransa'dan dünyaca ünlü bir yıldızı transfer etme niyetinde: Alexis Sanchez.

ALİ KOÇ GÖZÜNÜ KARARTTI! YILDIZI KAPIP GETİRECEK

Joao Pedro'nun sakatlığıyla forvet bölgesine takviye yapmak için harekete geçen Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç, dünyaca ünlü bir yıldızı gözüne kestirdi. Sezon başı Inter'den ayrılarak Marsilya'ya transfer olan Alexis Sanchez için devreye giren sarı lacivertliler, tüm imkanları seferber etmeye kararlı. Fransa basınında yer alan habere göre; yakın zamanda Marsilya yönetimiyle görüşme gerçekleştiren Alexis'in, hücumda çok yalnız kaldığı ve bundan şikayetçi olduğu belirtildi. Teknik direktör Igor Tudor ile de anlaşmazlıklar yaşadığı belirtilen Şilili golcünün iyi bir teklif gelmesi halinde Fransa'da çok uzun kalmayacağı aktarıldı.

FENERBAHÇE'NİN TEKLİFİ HAZIR

Haberde ayrıca Başkan Ali Koç'un bizzat ilgilendiği Alexis Sanchez transferi için teklifini hazırladığı ve Marsilya Başkanı Pablo Longoria'ya sunmaya hazır olduğu yazıldı. Fransız ekibinin Alexis Sanchez'i göndermeye niyetinin olmadığı bilinirken, hücum hattına yapılacak takviyeyle oyuncuyu rahatlatmak istedikleri belirtildi.

HER MAÇTA OYNUYOR

Kariyerinde Barcelona, Arsenal, Manchester United ve Inter gibi kulüpler olan 34 yaşındaki Şilili golcü için şimdiye kadar 106 milyon euro bonservis ödendi. Güncel piyasa değeri 4.5 milyon euro olan Sanchez, Marsilya ile 1+1 yıllık sözleşme imzalamıştı. Bu sezon Marsilya formasıyla 19 maça çıkan golcü oyuncu ligde 5, Şampiyonlar Ligi'nde ise 2 gol gol attı. Teknik direktör Igor Tudor'un hemen hemen her maçta ilk 11'de görev verdiği Alexis Sanchez ligde oynadığı son 8 maçta 1 gol atabildi.

aksam.com.tr