Ali Akman'dan sonra... Galatasaray'a bir darbe de ezeli rakipten! Flaş transfer...

Ali Akman transferinde son dakika şoku yaşayan Galatasaray, bir çalım daha yemek üzere. Ali Akman'ı Galatasaray'a kaptıran Galatasaray, şimdi de İsveçli savunmacıyı ezeli rakibine kaptırabilir. Detaylar haberimizde...

Bu sezon yaptığı transferlerle dikkat çeken Galatasaray, son olarak Ali Akman transferinde istediğini alamamıştı. Oyuncuyu Türkiye'ye getiren Galatasaray, son dakikada büyük bir şok yaşamış ve Ali Akman'ı Göztepe'ye kaptırmıştı.

GALATASARAY ALİ AKMAN'I GÖZTEPE'YE KAPTIRMIŞTI

Ali Akman'ın ardından Galatasaray bir transfer çalımı daha yemek üzere. Ezeli rakip Beşiktaş, Sarı-Kırmızılıların radarındaki İsveçli stoper için resmi görüşmelere başladı. 23 yaşındaki savunmacı için dün Galatasaray haberleri manşetleri süslemişti.

Ve Süper Lig'de ilk hoca istifası geldi! Sami Uğurlu görevi bırakıyor

TEKLİF 1,5 MİLYON EURO

Sabah'ın haberine göre Galatasaray'ın gözdesi Isak Hien için harekete geçen Beşiktaş, oyuncunun kulübü Djurgardens ile görüşmelere başladı. Siyah-Beyazlıların İsveçli savunmacı için 1,5 milyon euroyu masaya koyduğu belirtiliyor.

DJURGARDENS'İN TEKLİFİ KABUL ETMESİ BEKLENİYOR

Djurgardens'in piyasa değeri 1 milyon euro olan oyuncu için Beşiktaş'ın teklifini kabul etmesi bekleniyor. 23 yaşındaki futbolcu kariyerinde ilk kez İsveç dışına çıkmaya hazırlanıyor.

Geride bıraktığımız sezonda takımıyla 18 maça çıkan oyuncu, 2 gol 1 asistlik katkı vermişti. Başarılı futbolcunun Djurgardens ile 1,5 yıl daha sözleşmesi bulunuyor.